(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мы перед отлетом в Канаду сделали 4-ю прививку
-
Ну так не всі їдуть в Онтаріо. Я в Квебеці на другий тиждень купив. На укр права. Dejardins було пофіг які права. Платив 100 за двосторонню страховку. До речі друг приїхав в Онтаріо, вивчив права ше вдома і за пару тижні в теж отримав Онтарійські права. В Онтаріо для українців забрали обовязкові проміжки між здачами, чи шось таке, можна досить швидко отримати права. А на рахунок моди - нє, то не мода, просто не всі приїжджають багатими ІТшниками і скіпляються в Ікеї на пару штук. В основному мігранти шукають по оголошеннях шось дешевше, безплатно і т. д. І звозять потрохи добро, обживаються. Така реальність
-
В чаті в будь який момент можна змінити мову. Або власне чат. А от на роботі вже не скажеш " ой, я забув і вже не володію"
-
Не, я 3ю не делал ещё
-
Надо пойти шотнуться чтоль
-
Нелегалом? Не, но они чето бешанные в этом плане, интересно как на канадскую визу реагируют
-
Ага це ж наш девіз 😂😂😂
-
Пока сдашь на права, найдёшь машину, оформишь ее (особенно в Онтарио/БС), скорее всего пройдёт пару месяцев. Не меньше. А оформлять на укр права страховку (по факту ее и не оформишь) это бред, и будет стоить в разы дороже, чем грузовое такси или доставка на дом курьером
-
А планируешь?