(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О я якраз фактчекаю лайф експектенсі між канадою і штатами
-
Так, окремі випадки. Будь яка система має відсоток збоїв і факапів, її не можна оцінювати тільки за фактом наявності цих збоїв і факапів, а за загальним перформансом. Тут швидка з парамедиками приїжджає, зазвичай, за хвилини. В Україні час реакції набагато довший і оснащення гірше, тому є вірогідність взагалі не доїхати до емердженсі. Сама емердженсі в нас не така перевантажена (я не чув про випадки смерті тупо через очікування в Україні), але рівень технології і якості допомоги настільки різний що навіть з існуванням факапів з тим що людина недочікується в Канаді загальний перформанс системи тут набагато кращий. Це не робить її ідеальною і проблему з очікуванням треба вирішувати, безумовно, але ви використовуєте це як аргумент назвати всю систему повним лайном, а це вже абсолютна неправда.
-
www150.statcan.gc.ca/t1/tbl1/en/tv.action?pid=1310013401&pickMembers%5B0%5D=2.6 www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4866586/ Майже два роки різниці (на користі сша) для хай інкам (топ 20%)
-
Це каже людина яка спілкуються російською, сміх
-
може я проібався десь
-
ну ткни пальцем
-
Де вони по різному пораховані?
-
Там для сша ще й новіша статистика є, у 2015 для топ 20% чоловіків 87 років
-
Я вже звик до твоіх смайлів під кожним моім повідомлення, зранку каву пью і передивляюсь іх
-
О а тебе че розбанили
-
Я трохи проібався і порівнював мейл з усіма. Навіть більш краще в сша, якщо глянути на чоловіків то різниця в 3-4 роки
-
life expectance at 40 years