(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Купив в костко чугунну пластину, тепер на грилі можу робити сніданки )
-
Ок, понял, благодарочка, значит для костко онли виза дебит)))
-
підтверджую що є такий прикол, віза револют, приват, wise - вони технічно працюють як кредитки, тому не працюють в костко, я юзаю в CIBC візу дебіт - працює (до речі в apple pay вона показується як дві - працює на якій написано Interac)
-
Ну це звучить адекватно, ну і думаю в Калгарі буде дешевше ніж в Торонто)
-
США назвали білгород військовим об'єктом, бо там майже немає цивільних. можна бити ;)
-
Прямо під час виступу Кличка у КМДа заснув його заступник Петро Оленич. Втомився бідолашний на тяжкій щоденній роботі. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
премо в муріку через проксі?
-
Як же вони стебуться один з одного, це геніально
-
Святая наивность 😊
-
чи це чисто на вогні треба
-
для електроплити ж підійде? скільки коштує?
-
Привіт усім! Шукаю кімнату в оренду . Мені 28 років, працюю віддалено і навчаюся в Монреалі. Якщо у когось є інформація або пропозиції, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Дякую!
-
Мені здається насправді багато людей повернеться
-
Всем кажется что война закончится и на следующий день всё будет как раньше... мне видится это ошибкой. Самые ... проблемные (назовём мягко) это будут как раз годы после войны.
-
Мне тоже так кажется
-
Та я думаю що цілком всі розуміють що як раніше вже не буде і Україна 2021го залишилась в 21му. Але це все ще Україна, все ще будуть свої проблеми і невзгоди. Мені просто здається що більшість все ж таки не приживеться за кордоном, особливо увесь той пласт який сидить на дотаціях і соц виплатах.
-
Date and time of round: May 30, 2024 at 14:59:31 UTC CRS score: 676 (Provincial Nominee Program) Invitations: 2,985
-
Навіть тут в чаті вистачає людей які поїхали в Канаду на даунгрейд по рівню життя але їм ок, це індивідуально
-
Подивимось звичайно, але наприклад я маю знайомих для яких життя на соц виплатах та за мінімальну платню у Франції краще ніж було життя в Україні... і щось мені підказує що навряд вони повернуться у той райцентр де вони мешкали до війни.
-
То був не даунгрейд, а навпаки, апгрейд. Я намагався сказати що для багатьох життя в країнах ЄС, легально навіть близько не було досягне до війны, і як це не прикро, але біженство то був соціальний ліфт.
23 Jan 2023, 01:02
522710/644797
about a minute ago