Подивимось звичайно, але наприклад я маю знайомих для яких життя на соц виплатах та за мінімальну платню у Франції краще ніж було життя в Україні... і щось мені підказує що навряд вони повернуться у той райцентр де вони мешкали до війни.
То був не даунгрейд, а навпаки, апгрейд. Я намагався сказати що для багатьох життя в країнах ЄС, легально навіть близько не було досягне до війны, і як це не прикро, але біженство то був соціальний ліфт.
Ну нащо так умисно перебільшувати 😁 Роботяга звичайний, пролетаріат так би мовити, якщо мову вивчить то буде жити краще, але хтось кваліфікований, шлях до успіху сильно важчий
щось близько 40 з податками,
пишуть "any source of heat", тому працювати на звичайній не індукційній плиті мабуть буде, це тупо прямокутна пластина десь 40 на 30 см
І ще питання work permit у європі після закінчення війни. Хтось скаже що робоча сила дуже потрібна в єс, але чогось до війни ворк перміт ніхто нікому так радісно не роздавав...
По польським селам коли вперше поїздив, то якось найболючіше було, бо все дуже схоже на Україну, але не таке бідне.
І от розумієш що і вдома могло б бути так само, але.
Ну насправді можна згадати що Югославів після війни ЄС виганяли до себе. Принаймні Німеччина. І наскільки я чув вони там в серйоз почали запарюватись над іміграційною політикою чурок