(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підкину трохи в срачівню про рюських программістів
-
Та ну то дивно. А якщо нема документів, то нахєр іди?)
-
Ну хз, у вівторок перевірю, а Оттаві
-
Внезапно :) вообще вроде все доступно. Но трафик они и правда криво заворачивают - у меня не работает впн рабочий когда раздаю вайфай через мобильный хотспот. Хотя дома тоже физз интернет и все работает
-
Напевно воно, назву точно не пам'ятаю В мене окрема іконка з'являється коли роумінг
-
Якщо в назві оператора написано Fizz EXT це роумінг?
-
В плані аплікух і сервісів не помічав ніяких проблем (в тч корпоративні vpn) Але кілька разів було що коли їздив в Онтаріо або навіть в межах Квебеку але ближче до краю то показувало що я в роумінгу і інтернет не працював Сапорт сказав що це нормально, треба дозволити трафік в роумінгу Дозволив, працювало) Іншим разом був в Ванкувері, там здається не було роумінгу) Хз як це стається, якось рандомно Але працює ок (якщо дозволити роумінг) Загалом задоволений в плані ціна/якість/зручність
-
А ви дані в резерв плюс оновили?
-
Вплоть до полностью бесплатного жилья и кучи продуктов регулярно
-
Если есть дети, то там жесть какая крутая социалка, да
-
ну в мене інет одразу працював в онтаріо, питань нема, тільки оце напрягло з ютубкідс, переїхав на фізз і буквально через годину виліз косяк, і я такий - нуууу, це прям шо отак одразу починається дроч?
-
Перевірив зараз з домашнього інтернету (Ebox - по суті реселлер Bell) В мене теж YT Kids недоступний Тут швидше проблема не в провайдері а в сервісі який обмежує доступ у певному регіоні
-
Роутинг трафіку через Квебек то костиль, звичайно (який з часом пофіксають бо вони хочуть розширюватися на всю Канаду), але в даному випадку не зовсім їх вина
-
Ну, мб тоді з ним проканає, бо у мене і приписного немає, походу десь потрачєно)
-
так, Монреаль