(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не зрозумів чому тут треба дивуватись...єдиний марафон не просто так зробили ж
-
а там тільки деви, девопсів теж нема
-
QA краще не дивитись 😁
-
Ігор, я заздалегідь вибачаюсь тому що в кубелетах не розуміюсь, але як кожен справжній українець не можу щось не порадити. Мені здається що зробити новий кастом базовий AMI буде найпростіше. У вас можуть бути власні труднощі це зробити - системна адміністраторша фашистка наприклад, або двадцять апрувів треба зібрати щоб щось змінити. Мені боженька дав маленьку контору, я тут сам собі кастомні AMI роблю для EMR. В мене багато чого сидить у System Manager Parameter Store, прямо з нутрощів кастомного AMI можна зробити виклик "aws ssm get-parameter ..." і не залежити ні від чого.
-
верхня картинка - символ директорії на компі. нижня - іконка архіву winRAR. цей мем з лимоном і язиком зараз поширюється з різними варіаціями, де наверху щось "було велике", а внизу "стало маленьке" через кислість лимона
-
обличчя втягується ;)
-
В нас ще кілька шарів поверх базового AMI йде і дуже багато інтеграцій з внутрішніми сервісами, сайдкари і тд Так не вийде, на жаль, треба буде всю систему переробляти
-
Може той рестарт і нічого не зламає але гарантувати я не можу Багато всього зав'язано на кубелет
-
Проблема в тому що кубелет запускається якраз в базовому AMI, який я не можу змінювати А всі зміни до конфігурації які зроблені вже після старту вимагають рестарту
-
Хіба що рестартувати і робити ще якісь додаткові health check щоб уникнути всіх race conditions, але це теж таке собі, можна щось пропустити