(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
обличчя втягується ;)
-
В нас ще кілька шарів поверх базового AMI йде і дуже багато інтеграцій з внутрішніми сервісами, сайдкари і тд Так не вийде, на жаль, треба буде всю систему переробляти
-
Може той рестарт і нічого не зламає але гарантувати я не можу Багато всього зав'язано на кубелет
-
Проблема в тому що кубелет запускається якраз в базовому AMI, який я не можу змінювати А всі зміни до конфігурації які зроблені вже після старту вимагають рестарту
-
Хіба що рестартувати і робити ще якісь додаткові health check щоб уникнути всіх race conditions, але це теж таке собі, можна щось пропустити
-
bootstrap.sh якраз для цього і потрібен і там є атрибут --kubelet-extra-args щоб такі штуки конфігати при стартапі але якраз опцію evictionHard депрекейтнули в останніх версіях і написали що це треба робити через конфіг тепер) Через це всі проблеми
-
американський лимон? ;)
-
bootstrap.sh запускається коли вже Instance готовий, так? Userdata обробляєьбся раніше, як мені здається, він передається до AMI при стартапі. Тому мабуть можна вставити у Userdata.txt таку партизанщину: sudo cat << ENDSCRIPT > /etc/kubernetesCholera.cfg evictionHard=99999 ENDSCRIPT
-
github.com/awslabs/amazon-eks-ami/blob/main/doc/usage/al2.md#customizing-kubelet-config
-
user-data залежить який, є pre, є post, треба спробувати Але для цього вже має бути готовий AMI А мені це все треба якраз запакувати в AMI)