(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Поки тільки жартую (але роботу вже шукаю. Рекрутери відповідають менш ніж за 12 годин, в мене майже культурний шок)
-
Та насправді машин багато різних, я думав торгувати кадилак АТС. Просто з мініками в мене досвід і на них найбільша різниця в продажі виходить. Типу дешево купуєш а продати можеш дорого
-
А ты валишь?
-
Ого перемога
-
А в нас що, мобілізація вже до Канади дійшла?????
-
А есть еще прикольные лоты? Или ты чисто по Миникам?
-
Класно тобі звалити можеш 😁
-
На різних: IAAI, Copart, а також на локальних аукціонах від towing компаній. Останні найбільш цікаві, так як там все дуже ситуативно, плюс ти можеш подивитися машину на власні очі. Ось цей білий я доречі взяв саме на такому аукціоні. Якби його виставляли на копарті то з усіма комісіями я думаю він би став у 2-3к.
-
Русские выкатили т54, принят на вооружение в 1946
-
Ти на якому аукціоні купуєш?
-
Не знаю, дружині відмовили без ід
-
Тобто? Я ж її відкрив на другий день у Канаді
-
Так, але в мене є знайомий який мені купує машини. В нього є ліцензія дилера. Взагалі є багато компаній які таке роблять.
-
з ними потрібно мати якесь інше фото ід, укр паспорт наприклад
-
ІААІ наче тільки для дилерів же? А на копарт для фіз осіб комісія наче більша, чи я помиляюсь?
-
Ніякі синтетичні перф тести не дають нічого, деколи простота і легкість у підтримці коду вартує більше ніж просто швидкість
-
Вітаю. Зазвичай, в BC канає "two pieces of id" - свій закордонний український паспорт + канадійський ворк перміт. Перепитайте, чи підійде їм. Більше пояснень тут: www2.gov.bc.ca/gov/content/governments/government-id/bcservicescardapp/id#NonBCSC
-
Какое киты в Манитобе?
-
Лол. Я такой же взял вчера 😄
-
Взяв Epson ET-2800 series. Струйний але без замаху з картриджами. Політ нормальний.
23 Jan 2023, 01:02
523906/633106
6 minutes ago