(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я людина лінива, тож заморожені овочі та навіть нагетси беремо. Але ж не рис чи пюре
-
взагалі вибір країни це дуже особиста штука. якщо людина глибоко в чомусь переконана, то вона обов'язково знайде докази своїй правоті.
-
Плита безкоштовна. Не знаю, купа простих страв зі скороваркою займає півгодини максимум, то ж не суп-обід-десерт. Щось вони неправильно роблять, імхо.
-
Курка гриль продається в кожному магазині а за тою дешевою ще пертися кудись треба
-
А еще, вот банально, я то не местный, но когда понял, что у китайцев все в разы дешевле и вкуснее, существенно стали экономить. Особенно на сладком.
-
Абсолютно! Там много чего сейчас украинцы раздают, так как валят
-
А ще найбідніші часто працюють фізично і після робочого дня навіть яєшню не хочеться готувати. Простіше купити щось готове в мак або заморожене і просто в мікрохвильовій за 5 хвилин нагріти
-
Нарешті вони зможуть закинути готові нарізані овочі в скороварку👍
-
тому і бідні 😅
-
Это настолько точно описано! Еще, те кто говорят что бедные, покупают готовую курицу гриль в ЛобЛоус (Онтарио) за 15 баксов, а такая же курица в Волмарте 7 баксов
-
десь читав статтю, що канадці через подорожчання продуктів вчаться готувати, бо все життя їли не вдома.
-
В Канаді на маркетплейсі є навіть безкоштовно, я так першу отримала. Але щодо звичок згодна. Мабуть, їх не вчать за собою доглядати - прибирати, готувати, тож результат проблемний.
-
Все одно дешевше ніж самим готувати повноцінні страви
-
Вони можуть з роботи з заводи їхати і купити якийсь путін за 6$ і по дорозі його схавати і нічого готувати не треба і думати за страву. Рис чи пюре само не смачно, треба якогось бруду додати а то вже ті самі 6$ і вийде
-
Ну конечно. Наверно работают по 12 часов в день, на лишние деньги затариваются готовым салатом за 15 баксов, когда его нарезать стоит 3 доллара)))
-
Саме печальне, що я робила цей KD (макарони з сиром сухі) та ще пару сумнівних речей по приколу. Воно зайняло майже той самий час, що прості більш корисні страви
-
Конечно. Пусть курица сама в рот залетит
-
Я не думаю. Рис з готовими котлетами (8 штук за 10$) та замороженими овочами то непогана страва. І це займає хвилин 20. Салат з бобових на днях робила, 4 порції за півгодини, з них мого часу 10 хв. І тд.
-
🍿то відповідь на це буде?) якщо що я вболіваю за JS 😆 PS: знаєте чому Невловимий Джо (супер-пупер оптимізація) невловимий? - бо він нікому не потрібний 🤠
-
Можно жаловаться, а можно делать что-то) Деньги ж на голову им не свалятся, нужно думать как оптимизировать
23 Jan 2023, 01:02
524122/645594
18 minutes ago