(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Саме тому досі хтось юзає с++
-
Не везде ж
-
Я думаю це пролобіровали німецьки автовиробники
-
А закон дирявий
-
Це не фопи погані хто ними стають
-
Те саме з фопами
-
В канадському випадку це не закон, а не дотримування закону копами
-
Я не вважаю водіїв які швидко іздять поганими, але я вважаю поганим закон який дозволяє це робити
-
Я наврядчи повернусь туди
-
Ну я вже не вживаю слово «нам» Їм, українцям в україні це потрібно
-
Ну так, буде в канаді політик який буде за створення но спід літім я б за нього голосував
-
Мені цікаво таке, на скільки порушують? Я тут ще на стільці довго і ще на власному авто не їздив, щоб робити кращі висновки і заперечувати. Але їздив декілька разів із іншими десь 200км від Калгарі, перевищували із того, що я бачив десь у межах 10км. Тобто де можна 110, їхали 120, може трохи вище, але не 150 і не 200, бо це суттєво помітно. Стосовно пішоходів, Калгарі, за 4 місяці ще не було жодного разу, щоб мене не пропустили на пішохідному, підрізали проїхавшись практично по ногах як в Україні і подекуди у Європі. Я навіть забув як то дивитися у обидва боки багато разів поки переходиш пішохідний. Може я такий везучий, хз. Бачив, як у місті де можна їхати 80, їхали десь 120, але то була 1-2 машини за час,поки я стояв і дивився. На дорогах де макс 30 у місті, всі їхали 30, дивився десь годину, бо чекав декого. Я тут без підколів, мені справді цікавий досвід, на скільки я розумію, Ви у Альберті також