(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так це ж те саме що люди тут роблять)
-
Я таке писав бо не вірю в заморозку зі сторони росіі
-
Що стосується пішохідних, то в едмонтоні я бачу два різних типа, такий де натискаючи кнопку загорітся жовтий мигаючий для водіїв (не плутати зі звичайним світлофором), там водії зупиняются і пропускають А є пішохідний без ніяких світлофорів, там зазвичай машини не пропускають
-
Я зараз в едмонтоні, яб сказав що у місті плюс 10 це потолок, може одиниці які їздять швидке. За містом як такого потолку немає, є люди які можуть з бідь якою швидкістю їхати, але напевно більшість все ж на 20км максимум перевищую Ще є закон що не можна на плюс 50 перевищувати, там жорсткіше покарання Я також жив рік в торонто, в торонто їздять швидке, на деяких трассах плюс сорок в лівом ряду швидкість потоку
-
Точніше навіть не зовсім так Якщо наша влада підпише мирний договір, ну окей, я не буду казати що вона там якусь хуйню зробила чи «влаштовуєм майдай, і продовжуемо воювати до кордонів 91» Але коли люди кажуть що «давайте майдан та зробимо заморозку» це звучить трохи наївно як на мене, бо майжен навіть якщо буде успішним, путін може продовжити війну далі - і ось це вже буде ультрахуйова ситуація
-
Ну то ваша позиція якщо я зрозумів це заставити нашу владу розглядати мирні перемовини без кордонів 91?
-
Так а така можливість є?