(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я добре пам’ятаю коли в мене остаточно народилася думка про російску як символ кріпацтва. Інші країни робили так само як росея, навязавти свою релігію і мову потім культуру (книжки, музика, кіно) ітд далі вони самі себе знищать і кріпаки встануть на захист зарази бо це для них вже рідніше та вигідніше (рідко хто має сміливіть зізнатися собі що є кріпаком і почати мислити як це виправити - це надскладно для більшості).
-
Respect! А мене в центральній Україні віддали в російську 😒
-
Буча, у Гостомелі була схожа картина
-
Перейдуть, але щоб це сталося треба розвивати рідну мову. Моя жінка розмовляє російскою а її батько з 2014 пішов у ЗСУ як доброволець. Вона далі не усвідомила імпакт мови на все що коїться але я впевнений що з часом це зміниться. Мені легше бо хоч я і народився у Криму мене віддали до україньскої школи і я не мав такого впливу язьіка як вона.
-
Интересно путя об этом знает или ему клоунаду устраивают 😁
-
Чинушки же
-
И все лица подставные
-
Саме дивне, коли бачиш там звичайних людей) і там як не Петрівкі (хто Києва, зрозуміє, барахолка) стоять, продають щось. Там і відділення банків і філіал success бачили.
-
там на відео рука з гарним манікюром! може звісно це і деанон Євгена, але думаю що на таке відро всі дівчата Галіфакса збігуться, як мінімум подивитись
-
А яка різниця?