(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну так це само собою, я саме про дтп з поліцією
-
Мінік повинен бути 3 door. Все інше - фу фу фу.
-
«Нехай здають українські паспорти», — Безугла готова втратити 11 мільйонів українців, які мешкають за кордоном. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Це теж дуже поширена тут практика
-
Народ ви просто не уявляєте скільки машин іде повз всю цю схему. ІААІ і Копарт це лише частинка ринку аукціонів. Наприклад у нас тільки в радіусі 40 миль щомісяця продається 200-300 машин з товінг аукціонів. Часто там можна побачити тачки розвалені просто в друзки і по них немає жодного сліду в карфаксі. Наскільки я знаю в карфакс репортить страхова. Поліції взагалі по барабану. Зазвичай це виглядає так - стається краш. Людина тулить в лікарню приїжджає поліція і викликає товінг. Ті забирають тачку і потім виставляють рахунок, який дуже не маленький. Якщо людина не заплатить то тачка летить з аукціону.
-
Ось клабмен: www.rairdon.com/inventory/used-2013-mini-cooper-s-clubman-fwd-2d-coupe-wmwzg3c59dty39335/
-
Отаке я бачив
-
Ззаду 2
-
Аа, зрозумів
-
6 це як? Оо
-
ні, ми про різні машини говоримо значить
-
Що? У нього 6 дверей.
-
іще paceman теж прикольно виглядає. Це щось середнє між купе, мініком і кросовером
-
Клабмен це якраз трьохдверка. Ну там є типу напівдвері справа але в загальнмоу це трьохдверка із цікави рішенням для задніх дверей. Але я розумію що кузов R56 це ікона стилю, з цим не посперечаєшся
-
Але всі цитати безуглого дві-три одні й ті ж людини обов'язково сюди закинуть 😁 людям по кайфу щоб у флудилці була завжди помийна атмосфера 😁
-
Права не потрібні, але id потрібно. Вони мабуть не дуже відстрелили що у вас іншого документу типу pr картки немає. Тому не наголосили на тому, що якщо права єдине id то без них ніяк.
-
Так само і Фіат 500 - звичайний бімба. Усі інші - УГ.
-
Та норм. Приїхав, автівку взяв, поїхав
-
Никогда безуглая ниче тупого не говорила и вот опять
-
Втратив свою автентичність
23 Jan 2023, 01:02
524923/637824
3 minutes ago