(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене було таке в Україні, манікюрний салон в центрі. З офігєвшими цінами і середнім сервісом, тому я не давала ще тіпсів зверху.
-
В италии перехитрили всех и просто вместо чаевых добавляют стоимость за обслуживание стола где на человека сумма около 5€
-
В зависимости от кафе/ресторана где-то уже в меню указано что чаевые (10-20%) уже включены в стоимость
-
Оце доречі стрьомне рішення 😅
-
В Україні в мене тільки один раз запитали тіпси після манікюру коли дівчина весь час хвалилася, що робить все за одну годину. В результаті вона дійсно все зробила за 1 годину, але в мене пальці були такі порізані
-
І доставки їжі
-
У вас там я дивлюсь на манікюрах своя атмосфера, не думаю шо хлопці в Україні десь залишали чайові крім рестіків)
-
Макофве наколотіть бум ласка
-
О, я якраз миту ефіопію місцеого шопа пробую. Звичайно не маккофі стронг або якобс "1 до 1" на зупинці або у бабулі біля МРЕО... Але якось переживу
-
Та в Україні це не прийнято взагалі було в більшості місць. Тут я плачу лише якщо дуже захотілось десь та в ресторанах.
-
А так да, але без тіпсів інстакарт буде дуууже довго везти твоє замовлення
-
Там можна зробити рефанд на погану продукцію
-
От не знаю як реально ви даєте чайові доставщикам. Я сьогодні замовила продукти, полуниця засохша та підгнивша (в мене з того ж магазину залишки стояли в холодильнику майже два тижні і я їх викинула в кращому стані), цибулі 1кг замість 2 шт, персики всі підгнивші і запах відповідний. Просто ось як за таке давати чайові ще до отримання?
-
Ну в мене було і так і так. Бувало що переносили. У мене теж підписка
-
Але в нас є підписка, може вони щось з цим мутять
-
Так
-
Без тіпсів???
-
А ще раз в інстакарті жінка мені кидала фото, а я просила вибрати йогурт саме без цукру, вона не могла знайти і кидала фотки йогуртів з цукром. Потім вона мені жалілась, як багато часу вона витратила на моє замовлення....Ну блін, я не хочу їсти шо попало))
-
Поки все в 2-3 години вкладалось. але в нас підписка
-
Це звичайно, але продукти все одно потрібні і все одно йти. Тобто сама послуга є в такому випадку не потрібною і чому я маю платити ще і тіпси?)ʼ
23 Jan 2023, 01:02
525048/635716
3 minutes ago