(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну в мене було і так і так. Бувало що переносили. У мене теж підписка
-
Але в нас є підписка, може вони щось з цим мутять
-
Так
-
Без тіпсів???
-
А ще раз в інстакарті жінка мені кидала фото, а я просила вибрати йогурт саме без цукру, вона не могла знайти і кидала фотки йогуртів з цукром. Потім вона мені жалілась, як багато часу вона витратила на моє замовлення....Ну блін, я не хочу їсти шо попало))
-
Поки все в 2-3 години вкладалось. але в нас підписка
-
Це звичайно, але продукти все одно потрібні і все одно йти. Тобто сама послуга є в такому випадку не потрібною і чому я маю платити ще і тіпси?)ʼ
-
В дордеші хз, але рефанд і там і там робили. Мені подобається гросері в дордеш замовляти
-
Ну тобто, reschedule, протягом декількох днів іноді
-
От сьогодні нав поганий день для no frills, манго погані, стейків майже не було.... Але курьєр мені прям прилавки фоткав, щоб я оцінила що там є
-
Ми дордеш не користуємося, бо вже є підписки убер та інстакарт (випадково річну проплатили і тепер треба користуватися)
-
Але я небагато тіпсів лишаю. На 100дол замовлення десь 5дол тіпсів. В дордеш наче все ок
-
Прям вибісилася
-
Тут вони просто пишуть, чого немає і я не витрачаю час щоб їм шукати. На щастя є магазин інший прямо під будинком і можу за чимось одним швидко сходити, але бісить, що тіпси хочуть, а на продукти навіть не дивляться. Може вони звикли гнилі персики їсти, але бляха я за таке платити не збираюся
-
Доречі, інколи люди піднімають питання надійності мінікуперів і взагал вважається що друге покоління із моторами prins не дуже ок. Але ось вам мінікупер з пробігом, на секундочку 450 000 км. www.iaai.com/VehicleDetail/Imp_2363774~CA
-
Ось із твітера, це Торонто
-
А взагалі канадське відношення до гігієни, це мені привезли 3 пакети з їжею (і в кожному було вільне місце), але упаковку круасанів поставили прямо на підлогу перед дверима... Для них це норм
-
Ну тоді ясно, я коли про доставку їді в Україні писав мав на увазі курьера з піцою з доміноса)
-
Ну доречі зазвичай ок з мясом
-
Яблука хіба що в упаковках чи виноград можу замовити ще.
23 Jan 2023, 01:02
525061/637822
13 minutes ago