(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а ми юзали і в києві і житомирі ще спочатку, а як ковід почався то взагалі весь час і з метро і ашан, і дуже рідко були якісь проблеми. А тут я прям бачу як цей умовний Ranjeet ходить тупить і бере шо попало...
-
В хнурэ в столовке ее лили
-
если 3 в 1 то такое
-
Я болел пару раз и заказывал. Норм приходит, вроде даже выбирают хорошие продукты и спрашивают перед тем как заменить
-
У нас у Львові з Zakaz.ua божественний досвід був. Замовляли з початку ковіду. А в Канаді я навіть не намагалася продукти замовляти з доставкою спостерігаючи за тим, як прекрасно працює сервіс. І ще ці чайові🙈 Зато я за 10 місяців життя в найщасливішому селі Канади, де опції доставок взагалі не було, а найближчий продуктовий магазин в 16 км від хати, я навчилася купляти раз у тиждень все одразу нічого не забуваючи. Бо в магазин за хлібчиком швиденько не збігаєш. Так я і зараз майже всі продукти купляю раз у тиждень в Костко. В магазині витрачаю не більше години, і їду коли там небагато людей. На одну тільки доставку маю підписку з Волмарта. Раз на 5 міс приїжджає мені 72 кг котячого наповнювача (4×18кг). Ото мене кур'єр проклинає 😂 І опції дати тіпси там нема😁
-
Цена не в супермаркетах, а магазинах, а иногда и в маленьких супермаркетах сильно выше. Поэтому даже доставка выйдет выгоднее
-
то по законам краіни його й визнали не винним