(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На компʼютерних науках
-
какой полезный предмет
-
мммм теормех
-
Ні, була механіка суцільних середовищ і теормех
-
Камеру, планы зданий, чертил много чего и от руки и на компе, щя я тебе покажу в другом месте)
-
А ти танк в 3д модель будував?
-
мені в КПІ найбільше запамʼяталася Компʼютерна графіка, йшла після Інженерної графіки (та що "начєрталка" в народі), але типу замість ручного малювання - Автокад. наприклад на першій лекції лектор малювала крейдою на дошці скріншот Автокада щоб пояснити що роблять різні кнопки. а на першій практиці вона ж заборонила юзати колесо миші для zoom in/zoom out, і коли чула хрускання колеса - тригерилася і підбігала з зауваженням. чому? тому що за її словами вона якось випадково крутанула колесо занадто сильно, зробився zoom out занадто далеко і вона більше не змогла знайти своє креслення в цій чорній безодні 😭
-
В нас письмові конспекти перевіряли по програмуванню на с++ На листочках потім код писали на екзамені
-
скажіть пліз хто отримував американьску візу - скільки часу займає період коли ти віддав паспорт на проставлення візи і коли вони його повертають. І хто в якій країні це робив
-
В 2022 році до речі відмінили диплом у нас на факультеті і був єдиний екзамен по 3м предметам на основі якого виставляли бали Так ось один з них було ООП і там теж код треба було писати на листочках)))
-
В мене теж таке було, і таким же чином асемблер
-
І це якщо шо топ 1-2 факультет в кпі