(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У всех свои «многи» ))
-
Окей, хпі не самий гірший варіант був
-
Вони б так в себе на кордоні з Білоруссю стояли
-
Лектор красава, все напамʼять розказав
-
Хоча перша пара по 3д моделюванню була в дусі історії про малювання інтерфейсу проги на дошці. Просто перша пара була в перший день і нам не сказали взяти ноути. Тому назви команд ми записали в зошити 😤
-
Іноді я мрію, щоб зробили не якусь там машину часу, а щоб зробили апарат, який буде створювати візуал, де ти проживаєш який хочеш досвід. Типу спробувати повчитись день чи пару в крутому західному універі, де отакого ☝🏻 не може бути. Чи спробувати схід на Еверест (ризикувати життям за кілька десятків тисяч доларів мені чомусь не посміхається). Або полетіти в космос. Чи спробувати пережити певні моменти інакше і побачити яку модель твого життя така система збудує на основі нових даних. Хоча мабуть подібна штука, знаючи людство, переросте в шось в дусі «світ дикого заходу» (якщо дивились серіал)
-
І судячи з усього грузчиком, щоб думки були тільки про те як хочеця додому або як не хочеця на роботу
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , пишіть на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! Teleg - Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Наркотики?)
-
в цілому, 3д відео / панорами в vr окулярах вже дають частину цього досвіду