(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , пишіть на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! Teleg - Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Наркотики?)
-
в цілому, 3д відео / панорами в vr окулярах вже дають частину цього досвіду
-
Всем привет 👋, подскажите может вдруг кто то эвалуировал сертификаты курсов с Украины в Канаде? Знаю что может тупой вопрос но а вдруг есть способ. Спасибо
-
І далі відвідувати вр? Тут знаєш, як з наркотою. Кого життя і без того не влаштовувало, той підсяде на фоні депресії і так дуже легко. А в кого все норм - порадіє як прикольно і повернеться до звичайних справ
-
7D кинотеатры: -"Мы что - шутка для нее?"
-
Рошен в цьому плані краще враження створює 😂
-
😂 я до речі ходила в подібний заклад дивитись віллі вонку. Очікувала неймовірні запахи солодощів, а отримала знаєте, в кого був журнал «Шрек» з випуском про драконіху. Так от, запах був один - як в сторінки, яку треба потерти, щоб посмерділо пару сек драконіхою
-
Вперше і останнє ходив в таке кіно на дедпула. Боже як воно по спині колошматило всі драки))
-
А які плюси крім того шо легко переїзжати?
-
Та ото ж бо й воно, здається шо вони так і не стали популярні ці кінотеатри
-
Гроші. В багатьох випадках вигідніше винаймати, ніж купувати. Наприклад, коли ринок перегрітий і високі ставки, а також на ринку надута бульбашка і тд. Є багато статей і відео на цю тему, при бажанні можна все порахувати для свого випадку і місця. Там у формулах крім стандартних цифр є ще багато того, про що забувають, як то оппортюніті кост, гроші потрібні на підтримання свого житла і тд.