(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ДПСУ: Поляки можуть заблокувати пункт "Шегині – Медика" до жовтня За наявною інформацією українських прикордонників, у неділю польські фермери можуть заблокувати рух у напрямку пункту пропуску "Медика", що навпроти українського "Шегині". Блокування може початися 9 червня о 10:00 і триватиме до кінця вересня 🔻підписатися
-
Єнс Столтенберг скасовує план щодо п'ятирічного фонду військової допомоги Україні на 100$ млрд через відмову членів альянсу — Bloomberg
-
Голова МЗС Великої Британії Девід Кемерон став жертвою пранкерів, — The Telegraph. Зловмисники видавали себе за Петра Порошенка — спочатку у листуванні, а потім вийшли на відеодзвінок. «Порошенко» почав запитувати в Кемерона контакти членів уряду, отож голова британського МЗС зрозумів, що щось не так.
-
є лайфхаки як дивитись мегого без постійно підключеного укр. впн на ТВ?
-
У KyivPride поскаржились на тиск, бо на їхній захід у Києві прибули представники ТЦК
-
dulce de leche, є в Metro. По смаку дуже схожа
-
No Frills
-
#вакансія Всім привіт. Прийшло повідомлення. Можливо комусь буде цікаво. PS: я хз хто це, і що за компанія.
-
Є VPN клієнти які вміють працювати тільки з вибраними апками. Технічно впн всеодно підключений постійно але він ні на що не впливає крім потрібної апки. Хоча може знадобитися перепідключитися після ребуту чи довгого таймауту, наприклад. Ідеальний варіант був би Smart DNS Proxy (приклад smartdnsproxy.com) але я не знаю подібних сервісів які мають укр айпішку і сапортять форвардинг для мегого. Можна підняти свій якщо дуже треба) Плюси - один раз несатапав і забув, все працює автоматично, можна навіть на рівні роутера тоді буде працювати для всіх девайсів
-
Це так здається бо раніше було менше. За останній рік я бачу що значно менше всього сьогодні в поріанянні з тим коли я приїхала. Виробництва в Україні працюють не більше, а менше, нажаль. Можливо в Вані чи Торонто це не так відчувається, тому що основні поставки туди. А ми вже добираємо те, що лишилося. Останній приклад - сирки волошкове поле. Вже місяці 2 як нема і сказали вже не буде :( Білоцерківські крупи теж перестали возити. Якщо що, то постачальник один на всю Канаду, в Торонто