(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є VPN клієнти які вміють працювати тільки з вибраними апками. Технічно впн всеодно підключений постійно але він ні на що не впливає крім потрібної апки. Хоча може знадобитися перепідключитися після ребуту чи довгого таймауту, наприклад. Ідеальний варіант був би Smart DNS Proxy (приклад smartdnsproxy.com) але я не знаю подібних сервісів які мають укр айпішку і сапортять форвардинг для мегого. Можна підняти свій якщо дуже треба) Плюси - один раз несатапав і забув, все працює автоматично, можна навіть на рівні роутера тоді буде працювати для всіх девайсів
-
Це так здається бо раніше було менше. За останній рік я бачу що значно менше всього сьогодні в поріанянні з тим коли я приїхала. Виробництва в Україні працюють не більше, а менше, нажаль. Можливо в Вані чи Торонто це не так відчувається, тому що основні поставки туди. А ми вже добираємо те, що лишилося. Останній приклад - сирки волошкове поле. Вже місяці 2 як нема і сказали вже не буде :( Білоцерківські крупи теж перестали возити. Якщо що, то постачальник один на всю Канаду, в Торонто
-
Привіт, таке мені прилетіло, сказав, що поділюся, бо мені не підходить. Може комусь і ок. On behalf of my Calgary oil & gas client, CNRL, I am looking to hire an experienced full-stack software engineer to join their team for a full time, (6 month initial, high likeliness of extension) contract position. The ideal candidate will be fluent working with C# / .NET technologies having developed modern single page and progressive web applications. Experience with Blazor is an asset for this role. I have attached a JD for you to review. If you are interested in learning more about this opportunity, please respond with a copy of your resume and availability to hop on a quick call. It would be great to connect to discuss further. I will share a bit more information below. 1) The client is CNRL 2) This is a 6-12 month consulting position with a high likeliness of extension (full time hours, 7.5 hrs per day, 5 days per week) 3) this is a FULLY on site position. CNRL is firm on this requirement. I understand not everyone is considering on site roles at this time, so I like to be very transparent about this up front. 4) As this is a consulting position, it pays an hourly rate, rather than a salary. We are targeting around $80-90/hr with some flexibility for the right candidate.
-
Ты так удивляешься будто уж забыл про "папа давай"