(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вроде все ок с маздой но не зацепила, не было щелчка 😄
-
Бывает 😀 Я ходил смотреть HR-V. Несколько раз. Неудобное водительское сиденье. Первый раз думал показалось. Второй раз тоже самое ощущение. Двигатель там 2.0, откровенно мало, в обзорах так и говорят - нууу... вам надо планировать маневры на трассе... хм... Да, там больше месте сзади и больше багажник чем у мазды, но я 80-90% времени езжу либо один либо с одним пассажиром, потому некритично, но зато мазда едет. А вот Civic SI я бы взял второй машиной.
-
Ну гомофобні люди які поїхали в канаду в мене викликають найбільше питання
-
Привіт! Мені цікаво розширити нетворк та позадавати питання людям з МЛ бекграундом. Особливо цікаво процес пошуку роботи в tier 1/2 компаніях, як готуватись до інтервью, наскільки процес інтервью відрізняється від SE позицій, як в цілому звернути на себе увагу якоїсь компанії. Поки що я зрозумів, що літкод треба всім і потрошки його рішаю) Але є наприклад незрозумілості з сістем дизайном, тому був би дуже вдячний за рекомендації ресурсів по цьому. В мене основний досвід з CV Gen AI останні чотири роки, багато було з 3д та діпфейками, до цього ще працював як SE декілька років. Але працював я в стартапах, зазвичай робота знаходила мене, а не я її. Тому є деякі труднощі з пошуком =( Планую переїхати з Португалії в Канаду та думаю піти з стартапу в більш консистентну середу, якусь корпорацію. Дивився різні вакансії, більше всього матч з Мета по скілах. Якщо ви знаєте когось, щоб заінтродьюсити мене, або самі могли б пошарити свій досвід, буду дуже вдячний!
-
Задавай
-
Ну типу приїхати в країну яка виглядає хуйово, де рівень (економічного) життя так собі це ще пів біди Але якщо до цього ще й додается чужда культура, то який взагалі сенс?