(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ага, там є і гострі :)
-
zdrazkoalina@gmail.com 647 686 4366
-
Я взял какой-то португальский от PC, очень острый, не пойму куда его использовать 🙁 Эх, где мой Чумак
-
В іншій гілці написала
-
Але дякую
-
Дзвонив їй і емейл писав, щось на зв’язок не виходить )
-
А ви скан відправте одразу і напишіть що готові оплатити. Вона робить переклад десь дня 3. Я в пт відправила, а сьогодні отримала переклад
-
в мене є набір соусів з Костко, там десь штук 20 різних, найсмачніший Carolina Reaper, рекомендую )
-
Доброго вечора. Порадьте, будь ласка, гарних стоматологів в Торонто
-
Я дуже задоволена їх послугами, ціни як в Україні maps.app.goo.gl/vHDT7y8hinsuKmg7A?g_st=ic
-
Провєряйтє скоріше і кидайте вже фотки/відео Підписатися | Запропонувати новину | Реклама | Автострахування
-
Якщо в когось ще є бажання нас підтримати, будь-ласка поставте upvote по посилкнню вище. Ми на першому місці зараз, але розрив лише в 10 голосів😞
-
📹 @friendlyuserrname shared a reel from Instagram
-
краще б уже лотерею зробили
-
Доброго ранку! Ви можете проголосувати за наш продукт на ProductHunt, якщо у вас є обліковий запис. Https://www.producthunt.com/posts/elai Заздалегідь дякую!
-
Співробітники Посольства США в Україні підтвердили, що 12-та бригада спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України пройшла перевірку, яка передбачена законодавством США, і має право на отримання допомоги від Сполучених Штатів Америки у сфері безпеки. Це стало результатом тривалої та кропіткої роботи, яку військовослужбовці «Азову» систематично вели в площині боротьби з успішними результатами діяльності російської пропаганди. Ми вдячні Міністерству внутрішніх справ України, командуванню Національної гвардії України, Посольству України у Сполучених Штатах Америки та всім, хто відкрито або кулуарно долучився до подолання цієї заборони. Брехня про «Азов», котру кремлівський режим роками поширював на Заході, сьогодні зазнала нищівного удару. Отримання західної зброї та підготовки від США не тільки підвищать боєздатність «Азову», але, що найголовніше, сприятимуть збереженню життів та здоров'я особового складу бригади. Це нова сторінка в історії нашого підрозділу. «Азов» стає ще потужнішим, ще професійнішим та ще небезпечнішим для окупантів. Слава Україні!
-
А краще ще до приїзду
-
✈️ У Росії визнали, що на аеродромі «Ахтубинск» в Астраханській області українські безпілотники уразили два новітніх винищувачі Су-57. 👉 Детальніше читайте тут #Україна #Росія 👀 Підписатись на Мілітарний
-
Два
-
Ребята остaлись кyрсы пo криптe, когда-то покупaл для себя. Если кoму нужно забирайте, отдам в хорошие руки
23 Jan 2023, 01:02
530531/634833
about 4 hours ago