(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рашка знала що у штатів є хаймарси? Знала Рашка тестувала своє ппо проти хаймарсів? Тестувала Антоновський міст кек
-
Мене завжди дивувало як люди можуть сперечатись що до того що було 100 років тому, якщо у нас немає спільного бачення навіть до того що відбулось вчора
-
Ну давай факти твої щодо того що я написав
-
І таке питання точно по ньому все вивела чи може по пантонам під ним?
-
Які ти хочеш від мене факти побачити? Покрокове 4к відео їх виводу з геолокацією і тд? Виводила і по ньому і по пантонам, була купа інфи з цього приводу. Давай трохи спростимо: ти заперечуєш факт того, що раха вивела свою техніку і людей з Херсону і врешті підірвала міст чи ні?
-
спочатку не зрозумів. а потім яяяяк зрозумів!
-
Навіть хз куди це питання написати. Короче, лежить мій другий ноут у родичів в Німеччині і хочу я його передати собі в Канаду. Але от хз як це правильно зробити, бо в Канаді ж наче все що більше ~22 баксів, під такси попадає. Чи є у когось досвід пересилання не дешевої техніки з інших країн до Канади? Як ви це робили? Фейково вказували занижену вартість, писали що це personal items? Який почтовий сервіс використовували? Буду радий почути ваш досвід і поради з приводу цього. Дякую