(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не розумію як можна любити джаву)
-
Думаю швидше Голова Мін’юсту Денис Малюська підкреслив, що держава може цілком законно вимагати військово-облікові дані при зверненні чоловіків. Він уточнив, що йдеться про "сотні, якщо не тисячі" послуг. Це дозволить 😆 українцям "з’являтись на радарах держави". документи вимагатимуть при наданні послуг, потрібних "задля гарного життя"
-
Я теж колись був джавафілом. Обсирав всіх і все що не на джаві. Потім підріс, доля покидала трохи по проектах. Я спробував джс, ноду, го, пхп, фронт на реакті і ангуларі, Зараз он взагалі сиджу дот нет розбираю. Я вам таке скажу джава це далеко не найзручніше для розробки. А ще якщо девелопер топить тільки за щось одне то він слабенький девелопер.
-
Про дата саєнс то не я писав, то я квотив) але звісно так і є, але мій пойнт про те, що вважати пітон інструментом, який підходить тільки під оцю вузьку задачу - невірно, коли він широко і успішно застосовується в інших сферах, в тому числі у веб бекенду
-
Fucking terrible Funny But terrible
-
IMO, мова програмування (чи фреймворк) мало важлива як така. Так історично десь краще комюніті і більш розвинені тулзи для певних задач. Але в загальному сучасні мови працюють норм для 60-80% аплікацій за винятком якихось специфічних задач. Тому тут яких девів найшов з тою мовою працюєш в більшості
-
Чёт я сомневаюсь что у Канады сейчас денег нет жилье строить
-
ще молодий гослінг