(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
де почта працює повністю
-
Вот бы Испания ещё раздуплилась
-
пробував? на тому ж девайсі
-
Никакого отношения это к ТЗ не имеет
-
Потенциально в 2025 те кто 3 года сидят смогут по программе оседлости пойти, но хз
-
Может я не слышал просто)
-
Жаль, значит друг обламается кек
-
В Каталонії там взагалі ще простіше. Можна піти на безкоштовні курси каталонської мови і потім із знанням мови вони тобі зразу ПР за 2 чи 3 роки. Уже точно не памятаю
-
Ця штука про три роки діяла і раніше та немає ніякого відношення саме до українців
-
може просто коннектор відходить і йому доводиться тримати щоб заряджалась )
-
Join us for the next Test Tribe Calgary meetup on June 19th! Darpan Shah will be leading a hands-on workshop on "Starting strong with Cypress.io." In this workshop, you'll learn: * The fundamentals of Cypress.io * How to write your first Cypress test * Tips and tricks for effective testing Register here: meetu.ps/e/Nb2rB/YppPm/i Don't forget to bring your laptop and complete the pre-requisites listed on the meetup description. We look forward to seeing you there!
-
Народ всюди однаковий. А тут багато інших культур, з різним сприйняттям поваги, кордонів і тп
-
Як раз вчора в даунтауні Торонто стояла 2 години. І лізли з іншої полоси хренова купа нахаб, які вважають що інші раби потерплять. В принципі так воно і є. Терплять і ніхто, жоден не посигналив таким продуманим. Так що все це казки вєнского лєса
-
В Канаді дві мови. І це не українська. Аби поставили апостиль офіцер має текст почитати
-
А в Україні перекладаєшь не довєрку (вона на укр.мові), а лише апостиль. Бо в Україні англ.мова не офіційна, нажаль
-
Так якщо там зірер мерж то вони мали право лізти)
-
укр прапора там не бачив
-
якщо я не розбирався, то і більшість туристів не будуть розбиратись. імхо декомунізація потрібна і начебто якісь країни європи забороняють совкову символіку, хоча можу помилятись
-
Фірташ навіть виїхати не може з Австрії легально
-
О, плюс ще є втікачі-корупціонери, типу суддів КСУ та Фірташа
23 Jan 2023, 01:02
531256/634362
27 minutes ago