(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не буду сигналити чи кричати, воно мені не треба, але козла не пущу
-
звісно по-різному буває, але статистика помітно на користь Канади
-
От якраз що мене радує, що канадці набагато частіше спокійно це все сприймають і пускають, а не шукають козлів
-
Ну наприклад козли які довго обганяли чергу а потім хочуть вклинитись до мене - я ніколи не пущу
-
по ситуації на дорозі завжди ясно де козел вирішив схитрити, а де все в порядку
-
А як ти відрізняєшь їх?) Для мене якщо заздалегідь знак стоїть що права полоса лише направо, то всі хто лізе вже козли
-
Я особисто завжди всіх пропускаю якщо просять, але козла ніколи не пропущу який гадає що самий розумний. От козлів не треба пропускати і вони не будуть козлити
-
Ползешь 10 км в час і бачишь обмеження в 100) такий собі тролінг
-
Різниця є але не прям шоб велика
-
Він через це робить старт стоп кожні 10 секунд замість того щоб бути просто повільним
-
Доброго дня. Питання до тих, хто переправляли авто в Канаду. Підкажіть, будь ласка, в якій компанії ви робили страховку? Всі, із ким я звʼязувався, кажуть, що якщо автомобіль ще не зареєстрований в Канаді, вони не можуть його застрахувати. Або, киньте в мене, будь ласка, посиланням на тих, хто мав такий досвід
-
Не їдте в даунтаун Торонто на авто. Лише на метрі
-
Ну той куди влазять і так повільний (в цій історіі)
-
Ти одразу перестала бути українкою як ступила в канаду?
-
Різниці між Канадою і Україною зовсім не помітив у культурі водіння, правда? :)
-
Вони тормозять обидва ряди, і свій і той куди влазять
-
А на хай веі це небезпечно
-
Я вчора застрягла рівно на 2 години. Перед поїздкою сходила в туалет. Зараз приймаю cranberry а воно зараза мочегонне. А я нікуди не можу рухатися. Взагалі. Тупо на одному місці. А дистанція то 23 км додому. От в 16.00 виїхала з центру і дома була в 19.00. Звісно козли.
-
Проблема не з пропуском, проблема що вони свій ряд (який вільний) тормозят повністю щоб змержитичь в чужий
-
Та нє, в канаді всі ідеальні ти що 😁 моментально на кордоні стають ідеальними
23 Jan 2023, 01:02
531309/634449
33 minutes ago