(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Для мене це був перший такий досвід тому порівнювати не має з чим, але двіж тут прикольний. Починаючи з середини тижня в місті купа спортивних тачок. В ТЦ і деяких магаза можна побачити макети болідів і спробувати проїхатися на симуляторі (і це все безкоштовно). По місту розвішано купа картатих прапорів. Вайб дуже прикольний. На вулицях міста можна зустріти гонщиків. Нам вдалося побачити Норіса і Сайнса. Сама гоночний вікенд це окремий вид задоволення якщо ти хоч трохи фанатієш від машин і не тільки. Були гонки підтримки які теж були доволі цікаві. Плюс багато активностей навколо перегонів, як от можна було зібрали лего-болід макларен. Плюс різні гоночні симулятори і підстоп челенджі. Можна багато розповідати про це, але краще один раз спробувати ніж 10 разів слухати чи дивитися по телевізору. З того, що точно варто зробити, то це не жаліти грошей і купувати квитки на трибунах, бо general admition виглядав не дуже, мені інколи здавалося що люди з 8 ранку займали там місце. Рекомендасйон короче
-
Тобо за 40 років до cyber truck хтось зробив кузов з нержавійки, і вона на справді не іржавіє за 40 років? Магія.
-
А хтось вже грався в Homeworld 3? Варто воно апгрейду компа? Перші дві в свої часи були прекрасними
-
На них мало їздять і дуже бережуть (полірують і зберігають в гаражах чи критих паркінгах) тому ці виглядають ок. Але вони точно ржавіють якщо не слідкувати)
-
Ось це дійсно виглядає як cyber car. А не оте лайно що Маск зробив
-
Всегда с собой. Где бы не был. Никто его не отнимет.
-
Привіт) а хтось користувався Telus Health апкою для отримання направлень на аналізи чи додаткові обстеження? Якщо хтось з цим стикався, то як за швидко вам приходили направлення? Бо я вже третій день чекаю після консультації з їхнім лікарем і не знаю чи це норм чи мали б зразу прийти
-
Delorean..... Ех.... Дитяча мрія.... Мав би зайві 100к взяв би....
-
Уже пройшло 40 років а машина привертає увагу
-
Рабочий просто можно планшет взять🤔
-
Как раз думаю, паковать в командировку рабочий ноут или домашний с героями 😝
-
Так їх недавно випускали знову. Не пам‘ятаю подробиць. Чи з оригінальних машинокомплектів чи як репліки
-
Можна дешевше знайти в гіршому стані) і власник сказав що ще є запчастини до них на складах в продажу. Не впевнений чи всі але основні є.
-
Ну і взагалі "цікава" машина. Мотор слабий, якість консрукції і виробництва була відстій. А із-за фільму стала культовою
-
Ну как бы да, но по динамике и расходу топлива он всё равно проигрывает Мазде сх-30.
-
В Монреалі )
-
Теж бачив
-
А в Україну як надсилали ? Міст чи якоюсь іншою доставкою ?
-
Ні, не варто апгрейду, імхо. Третя частина теж непогана, але 2 все ж таки краща.
-
Мне кажется очень плохая идея ,позволять внедрять аи аппаратно в телефон . Мне нравится идея использовать его как отдельное приложение .
23 Jan 2023, 01:02
531435/634573
about an hour ago