(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
>❗️В ход пошли катапульты: Израильские солдаты используют их для запуска зажигательных бомб в Ливане
-
че происходит
-
Боротьба з ескалацією бо путін нападе 😁
-
жиза, я тоже иногда в циву на пару дней/неделю отваливаюсь
-
Через ці гіфки я впав в Civ 5 кому весь минулий тиждень, щойно вийшов і тут знову провокація 😅 Civ 5 - це краще, що створили людство (особливо Vox Populi mod) …ну і ще борщ, …і галушки😅
-
❗️Германия выделит Украине $50 млрд из замороженных российских средств, - министр финансов Германии. Украина 24/7
-
Воооу
-
Сначала ейчары придумали дрочь с циферками а теперь удивляются что иногда циферки из головы? ))
-
але звісно це трошки не так, це 50 лярдів відсотків, і від ж7 а не від німців)
-
Хотел бы но не. Скрин 2010 года
-
і я )
-
А як давно купували? Рієлтор каже що можна лише якщо собі
-
Це біля Торонто лише
-
А як можна виписати військовозобов'язаних без відвідування військомату? Чи продавати з прописаним людьми, а вже новий власник може їх виписати?
-
x.com/isnovo309/status/1800579327916212519
-
Я думаю, как раз эйчары и довольны)) а дальше могут быть вопросы) я бы спросила
-
Ні, це рік тому ввели податок на нерезидентів і заборону. CUAET підлягає під податок, але кажуть, що не підлягає під заборону. По всій Канаді. То колись було тільки ГТА.
-
Не скажу по страховці, але важливо щоб авто було виготовлено для ринку США/Канади (вказується на лейбах в дверному пройомі). Інші авто не вийде поставити на облік. А без обліку, наче тільки 3 місяці можна поїздити, що з нею робити далі - невідомо.
-
Так хати продавали "зі мною", і буквально наступного дня новий власник йшов і виписував мене без будьяких перешкод. Продавати неможна лише з дітьми
-
Ви сами відповіли на запитання в другому реченні )
23 Jan 2023, 01:02
531509/637242
6 minutes ago