(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хто шукає той знайде 💪
-
малі випускники яким вбили в голову, що вони найкращі в світі і достойні фаангів
-
🤞🤞
-
Та і тестове. І офер. І референси попросили. Надіюсь що ніхто з цих реіеренсів нічо такого не такого не сказав. Це єдине за що парюсь крім своєї інфи типу СІНу
-
Ну чотко, вітати будемо вже в понеділок сподіваюсь)
-
Зараз хтось носом крутить в такому ринку? 😂 Я навпаки навіть питання зайве уточнююче боюсь поставити щоби не сказали «ай гуляй карочє»😂
-
Ти сумніваєшся що сіньори шукають будь яку роботу і не можуть знайти? Я знаю 3 сіньорів і пару мідлів які готові йти працювати за джунову зп
-
їм же нудно буде і вони будуть оверкваліфай для позиції джуна == реальна причина їх не брати
-
чому тоді не написати рекрутерам одразу що я хочу сіньйорну роботу але за зп джуна?
-
сорі це супер цинічно і насправді я так не думаю, але якщо люди готові працювати на левелі джуна, то чи не робить це їх джунами?
-
Що мене хоча б перекинуть на цікавіший проект (такий є). Але нічого, я свідомо на це пішов щоб не тупити (хоча треба було починати пет проект)
-
А чого ти очікував у відповідь на "мені нудно"?
-
І так, як з'явиться офер в більш цікавій компанії то я звалю, поки вибору нема
-
Буде нудно але я думаю компанії користуються ситуацією на ринку. Моя компанія тому приклад, зп низькі, але людей з різним рівнем набирають пачками. А коли я дав зрозуміти що мені нудно мене просто загрузили роботою з суміжних проектів, більше не жаліюсь 😁
-
Тому що рекрутерам не треба оверкваліфайд або оберуть такого ж сіньора з трошки кращим англ чи локальним досвідом.
-
Так, такий варіант теж розглядав але так і не придумав як бути в офісний день (у мене поки 1 день офіс)
-
У мене декілька проектів. І на кожному свій фреймворк. А ще подивитися, чому пайплайн зломаний і т п. Але це краще, ніж коли монотонно одне й те саме. Ще хочу по google cloud сертифікати отримати
-
Або шукати ще одну роботу😃
-
Це цікаво, у мене просто набагато простіший стек
-
www.dw.com/en/denmark-recalls-korean-instant-noodles-deemed-too-spicy/a-69347647
23 Jan 2023, 01:02
531707/638466
33 minutes ago