(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну да
-
Ми с дружиною взяли жовтеньку, і червоненьку. Другу знизу, та що з курочкою, і другу зверху, та що с зелененьким. Коротше, червона то піздец, смерть ворогам, воно майже каструлю роз'їло. Цьою лапшою можна демонів в аду катувати. Жовта також ніхера не слабенька, хоча типу ізі левел, пів пакетика на дві порції ще норм, якщо по пакетику на порцію - не тіки в роті потім пекти буде.
-
Доречі в людей із Сирії перевірки тривають роками, як і в тих хто з Сомалії чи будь яких інших країн які мають певний військовий статус чи є опаснінькими в плані озброєння і криміналу
-
Слабаки, мене колись життя закинуло в Індію. Провів там три місці. Перші два тижні в роті, і не тільки, пекло пекельним полумям. А далі просто став їсти як місцеві і втягнувся.
-
Я шукаю роботу і на джуна, в мене 10 років досвіду)
-
Треба перебиратися до розділу Їжа 🤗
-
Ха, була в Індії, можу впевнено сказати, що їхня їжа - дитячий садок у порівнянні із Кароліной Ріпер🥵 Але біль такий незвичний, прибиває миттєво, наче кувалдою по голові, і полегшити його нічим 😂
-
Ми щось не були готові, що вона така зла, хоча маємо досвід з кароліною ріпер :)) двічі!
-
підкажіть плз по "канадському етикету" через українця передав резюме на гібрид вакансію сіньор дев мені написав листа їх принципал архітектор, ми мали з ним кол в зумі на півгодини, в кінці він сказав що найближчим часом буде in person спілкування в офісі потім було листування з ним про те коли і як краще до них прийти через день (сьогодні) була бесіда в офісі з ним і тімлідом, в основному про архітектурні рішення, про їхній продукт і тд, наче все ок було, в кінці сказали що зі мною зв'яжуться, подякували один одному і тд таке питання - тут кажуть, що є саме канадська фішка після цього написати листа в той же день та подякувати за "прийом в офісі" та за спілкування. я відчуваю, що це трохи лишнє, і треба просто чекати від них відповіді, ну може поцікавитись як справи, якщо днів 10-15 не буде ніяких новин. як прийнято тут робити щодо листа в день ін персон бесіди?
-
Ну в індусів є хитрощі, наприклад якщо чатні замовляєш то туди можна покласти курд, це типу нашого густого кисляка. Він добре гасить полумя. Іще зазвичай на виході з пристойного закладу лежить насіння. Забув як називається. Ним теж можна заїсти.
-
В той самий день писати не треба, треба писати наприкінці дня, якщо є пряма обіцянка в цей день щось відповісти, або якщо нема - писати через 3-5 днів.
-
Правда життя що скоріше за все писати їм чи не писати - нічого не дасть. Захочуть - наймуть, не захочуть - ні.
-
Ну в Індії де саме? Якщо в Гоа то там все як для європейців по лайту. А я от на півдорозі до Ченаї спробував курку танудрі в придорожньому кафе - то в мене аж око засіпалося і це при тому що я там уже був кілька місяців як і трохи акліматизувався
-
Оце я розумію Валина
-
Ну в Індії де саме? Якщо в Гоа то там все як для європейців по лайту. А я от на півдорозі до Ченаї спробував курку танудрі в придорожньому кафе - то в мене аж око засіпалося і це при тому що я там уже був кілька місяців як і трохи акліматизувався
-
Була у Калькутті)) Згодна, що їжа у них зла, але вона більше пече, а Кароліна …. Пекельне зло ☠️
-
My cock size is 16cm 😏
-
My cock size is 15cm 😏
-
My cock size is 14cm 😐
-
О, я таку брала пару раз тільки чорну
23 Jan 2023, 01:02
531742/643495
about 3 hours ago