(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
My cock size is 15cm 😏
-
My cock size is 19cm 😏
-
Hello ..., Thank you for taking the time to meet and for the interesting conversation. Looking forward to hearing from you soon, - Name На мій персональний погляд, це нормальний ввічливий followup, який точно не зашкодить, і з ненульовою вірогідністю покращить сприяття вас як кандидата
-
Я приблизно так після року життя в Таї, коли я вже сипав тайський чілі столовими ложками, випадково на пляжі потрапив до місцевих у гості, які пригостили своїм som tum - папайя салатом... Виявилося, шо місцеві не місцеві, а з Ісану, де вони їдять ще гострішу їжу - я півгодини ходив з випученими очима та дудлив літр солодкого чаю з молоком та льодом) незабутні враження А, ну і в Бангкоку пробував pad ka prao - це свинина з базиліком та чілі, на carolina reaper - 🔥
-
Мені радили писати фолоу ап листа в той же день. Можливо через кілька годин-наприкінці дня, після інтервʼю. Я робив це коли не забував (😅) і коли відчував що можна. Але в основному завжди писав такий лист. Думаю не завадить бути ввічливим і зайвий раз висловити вдячність. Але я думаю іноді іт депендс
-
Все шо лишилося через 2 роки :-( тут толком ще не шукав, пару варіантів пробував, воно як паприка порівняно з тайським В t&t має бути нормальний, думаю
-
Коли є 100 кандидатів на вакансію, 10 shortlisted, з 5 були співбесіди - хтозна, можливо саме ваш ввічливий фоллоуап підштовхне їх замислитись про, скажімо, кращий cultural fit 🤷♂
-
Привіт усім шукаю роботу на посаду Project Manager/Delivery Manager/Product Owner/Product Manager/Operations Manager В мене стаж вже більше 12 років. Працював у Фінтеку, Єкомерсі, Діджетал маргитенгу, Геймлеві, та Навчалні проєкти. Є опит як у великих компаніях з міжнародною інфраструктурою так і в маленьких стартапах. Мій лінкед: http://linkedin.com/in/mikhail-kudimov Буду дуже вдячний за рефералку якщо є вакансія.