(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну от бачиш зате ти дав дорогу таким депутатам аматорам як Артем Дмитрук, і тепер жалієшся
-
Я б мабуть міг би спробувати щось написати, мені таке цікаво, але не впевнений що вони підуть на це
-
А я думаю вы мало знаете про Дмитрия :(
-
Навряд хтось буде з цим заморочуватись бо проект не пріоритетний
-
github.com/nhsuk/user-feedback-store
-
Чи може щось таке використати? Чи брати за основу чийсь репозиторій погана ідея?
-
Чавунну купували в Canadian Tire рік тому. Догляд такий, як описали вище. www.canadiantire.ca/en/pdp/master-chef-preseasoned-cast-iron-frying-pan-oven-safe-black-30-4cm-1423931p.html?gclid=EAIaIQobChMI_Pug0sXbhgMVWC6tBh3krwwwEAQYBSABEgLlRfD_BwE&gclsrc=aw.ds#store=389
-
У нас дві штуки ninja neverstick ті шо товстіші, прожили умм, місяців 9 може? Я був ними задоволений поки вони були живі, і незадоволений тим, скільки прожили Зараз перейшли на нержавійку, одна з ікеї, одна kitchenaid, політ нормальний, тільки звикати треба
-
Ці сковорідки після десятиліть в загашниках і іржі віжновлюють і вони як нові.
-
Ну і якщо повна тринда і все погоріло так що треба вмшкрябувати металом - то фіг з ним, ви просто отримаєте як нову і треба зробити reseasonung.
-
Ну і їх можна шкрябати металом і не паритись. Не треба, звичайно, спецом шкрябати так що прямо пошкодити, але при звичайному використані тупо можна не паритись, все що подряпаєте - відновиться саме.
-
Я перейшов на carbon steel. Чугунні дуже важкі і розігріваються довго, в плані non stick та догляду це те саме. Їх не можна залишати мокрими і мити в посудомийці, перед першим використання треба зробити seasoning (не задрочуйтесь сильно з цим, зробіть базу і все) ну і після завжди помити або добре витерти серветками. В ідеалі після кожного використання помити, висушити на плиті і промазати внутрішню поверхню олією, довівши її до диму (буквально на грані). Це 5 хвилин займає, але вона таким чином буде в ідеальному стані і non-stick практично як тефлон. На ютубі тонни гайдів, подивиться пару і купляйте. В плані брендів, як на мене - метал він і в Африці метал, беріть будь яку яка сподобається. В мене є ікеєвська і крута французька de buyer - нуль різниці в плані якості, обирайте форму і розмір під себе та й усе.
-
Я просто намагаюсь зрозуміти нащо це для емалі...
-
No idea. Я думаю собі купити, але ще не надумав 😁
-
Треба трошки до них звикнути, я спочатку теж в шоці був, а потім руку набив і тепер юзаю їх ледве не 50% часу. Кажуть на них модна навіть яйця жарити, але до такого я не доходив ще 😂
-
Там в інструкції було олією змазати і розігріти перед першим використанням
-
Dutch oven же ж наче з емаллю? Якщо так - то який там seasoning?
-
Єдиний момент - її як і з тефлоном не можна перегрівати. Бо вигорає non stick і треба з нуля робити seasoning. Ще раз, вона просто буде як нова, а не в смітник як тефлон, але нащо той геморой з reseasoning?
-
У мене є ще dutch oven, seasoning зробила, але мию в посудомийці вже 2й рік (хоча наче теж не можна)
-
Там прикол же ж в тому, що carbon steel і cast iron дуже пористі за натурою і все до них пригорає капець. Але ця сама пористість дозволяє гарно тримати полімеризовану олію, яка є натуральним non stick.
23 Jan 2023, 01:02
531995/635304
5 minutes ago