(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так
-
Або через MP, якщо outside normal processing times
-
GCMS Notes
-
А взагалі можливо якось перевірити хоча б якось на якому етапі зараз background check? В мене просто пише - background check та й на тому все. Чи можна якийсь запит зробити?
-
Vancity CU лейофнули сегодня 200 человек
-
Явно Канада. Но подозрительная
-
Здається я цей перехід в Монреалі бачив)
-
без поняття скільки живих, але 😄
-
The CEO attributed the challenge to rising costs and the "unprecedented" rise in interest rates over the past few years. In particular, he said Vancity holds many loans issued at record low interest rates while higher interest rates have lowered demand for new loans
-
На фото Мінеаполіс. Разом з Сен-Полом утворюють столичну агломерацію Twin Cities, штат Мінесота.
-
Так, вони і в Торонто є, в Калгарі їх звуть +15
-
Що саме значить service delivery manager в данному контексті? Важко порадити, бо не зрозумілий досвід і куди хочете розвиватись. Якщо в ПМство (Проджект) то PMP сертифікат і підготовка до нього закриє всі потреби і значно вас с очах роботодавців піднесе. Але чесно кажучи, враховуючи 2 роки досвіду, оскільки втрачати особливо нема чого поки, я б щось подивилась з розділу Продакт Менеджменту. Курсів тут не підкажу, реддіт все знає )))
-
Чимось схожий з Калгарі, трошки нагадує Едмонтон відсутністю людей на вулицях
-
Цікаво скільки в Канаді 😜
-
Бо хтось поширив міську легенду, що ATS - це не парсери, а такі роботи, які виконують інструкції типу )) Якщо ж білим вписувати потрібні слова, то це чітінг, який швидко розкриють, буде неприємно
-
АTS це взагалі то модель кадилака)))
-
Спасибо, что не пикап
-
Це коли текст в резюме білим кольором. Його не видно, але всякі автоматичні системи його парсять.
-
Amazing Truck Silverado 🤩
-
Еще не вечер, сейчас вернется с траком
23 Jan 2023, 01:02
532076/633871
about a minute ago