(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Походу нема в них такого, облазив апп і сайт - не бачу
-
Все в твоих руках
-
З вершками, щоб некошерно, як на кадрi
-
Убд має
-
У мене у двоюрідної тітки син народився рік тому так вже посадки штурмує з наганом і 2ма патронами
-
через йандекс кошельок на авіто
-
Ну і тримаю плотно в курсі є відділи де взагалі нема AK систем. Тільки AR.
-
Так то республіканці самі по собі дивний народ. Хтось голосує проти бо вважає що не треба давати гроші з метою щоб Україна втрималась а хоче давати гроші тільки на знищення рф. Хтось вважає що безцільно давати гроші - хуйова ідея, от як тільки скажуть що для перемоги треба 1500 ракет вони одразу проголосують. Хтось просто проруснявий підор. Але в серйоз казати що не дають через корупцію це крінж. Не дають що? Замовлення на виготовлення зброї на своїх заводах? Вірю + повірив. До речі республіканці були ті хто проштовхнули ленд ліз у 22гому, але щось ніхуя не приїхало по ньому при демократах.
-
Підкажіть чи спрацює моя логіка: оформити підписку на нетфлікс з України, по укр ціні, з грн картки, в Канаді залогінитись просто і бачити укр озвучку і мати повноцінний доступ?
-
Тобто не буде на вибір укр дорожки аудіо? Бо я запустив еплтв і бачу шо аудіо явно не всі які можуть бути а чисто місцеві
-
Якщо це відверто не так і це брехня
-
Так проблема в словах. Ти розказуєш про іржаві калаші, один магазин і відсутність броніка нахуя?
-
А ще доречі є там шось з контенту шо не доступне буде в укр підписці але буде в канадській?
-
6371 ожиниць контенту в укр нетфліксі і 6760 в канадському
-
unogs.com/