(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Без броніка і пк звісно ніхто не штурмує. Але і без того ситуація так собі. Знайоми йз язвою не може попасти. Ті хто пробував піти по контракту на бажану посаду кажуть дуже важко. По селах дуже жорсті облави. Вже напевно більше року. По суті те що зараз на відео по містах в селах це вже давно норма. З бронюваннями взагалі якась фігня. Люди йдуть бронюватись але їх на влк і моб повістка по експрес флову. Бронювання непрацююче взагалі - Звісно кейси з фавбетом чи цирком це пару людей, але там багато таких історій непублічних, при тому Дійсно критичні заводи вигрібають всіх
-
Так які рожевий окуляри? Якщо ти буквально пишеш про ак і один магазин іржавих набоїв. Це ж буквально блять ІПСО і те що тебе вб'ють за 15 хвилин після того як ти увійдеш у військкомат оновити данні.
-
Забезпечення де? І забезпечення чого? У мене є друзі в ТрО, є в ССО і є в піхотному підрозділі. Ніхто не жалівся на забезпечення. У ССО взагалі нема гвинтівок на базі АК тільки AR. У всіх все нормально видали. Зброю, броніки, бк. Зазвичай докупали підсумки і те що їм конкретно необхідно було. Тому будуть якісь пруфи?
-
Я про таке не чув. У всіх кого знаю навчання було 3 місяці. Той шо в ссо було довше але він не мобілізувався а підписав контракт на 3 роки.
-
Так навчання офіційно йде 2 місяці
-
Мы недавно собрали на плитоноску, уши и каску товарищу
-
Але про учебку в 2 тижні вперше чую
-
работа и часть у человека такая, шо дадут пизды за всьо
-
Дивно