(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Закрити картку і чекінг знову платний
-
В мене chequing і картка (яка виходить безкоштовно, бо вони дають 150 доларів statement credit на travel improvement). Нічого не плачу за рахунок.
-
Хотілось би щось куди можна дані заганяти з csv, бо є карти не тільки канадські
-
Прикольні умови, відключаєш будь який сервіс з пакету і знову платиш щомісяця за рахунки
-
Не знав. Тоді інших варіантів крім страшенно кастрованих інсайдів в банках або відкладених місячних стейтментів поки що нема
-
Так, але картка досить непогана, 3% кешбек на мастеркард мене влаштовує. Раніше був подібний пакет в BMO, але вони його прибрали. Ну і HSBC безкоштовний протягом 6 років, але то вже історія.
-
Я кажу те що я бачу і чую. Я теж можу сказати "анонімний чатик".
-
Бо в русні те саме
-
А якщо погратися з американськими кредитками то можна отримувати 25% кешбеку збираючи Sign up bonuses
-
Той же Amex Cobalt дає 5x поінтів на їжу, коли поінт мінімум 1 цент
-
Може я щось не розумію, але в них ж поінти, а не кешбек, на MC WE, і дають 2 поінти на долар, при тому що поінт максимум 1 цент (якщо повезе).
-
Rogers Mastercard 2% кешбеку на все
-
Для мастеркарту -досить непоганий
-
Ну як викотили
-
Кешбек досить поганий
-
Мій поінт в тому, що картка безкоштовна, дак непоганий кешбек, чудову гарантію (3 роки) і страхування (я порівнював різні картки)
-
В додатку?)
-
ты же не один, кто все видит и слышит)
-
Для костко найкраще купували Prepaid Mastercard на 500$ в Sobeys. Там 2% activation fee, а кешбек Amex cobalt 5%
-
В суперсторі Амекс не беруть
23 Jan 2023, 01:02
532680/642720
7 minutes ago