(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А що це за оператор?
-
нууууу это пока-что на уровне все еще разговоров будет хорошо если дадут, но то что очень-очень долго, тут больше надо ругать, чем хвалить
-
там есть вопросики проголосовали, а дали ли что-то?
-
F-16 від Данії найближчим часом буде в Україні
-
Это так навскидку
-
Разрешение бить западным оружием по рф? Налеты дронов/прилеты атакамсов по аэродромам? Появление украинских КАБов?
-
но Андрей не признает тачки (
-
Штати проголосували за допомогу, але нахєр вона нам, все ж пропало вже давно, треба було в 22, а зараз вже пізно
-
Шольц дає петріот. Але нахєр він Андрію, Андрій в Канаді
-
ITIN достатньо
-
ну наприклад підорів вигнали з Серебрянського лісу
-
Андрій дай нарешті інтервью журналістам що коїться в Україні насправді, а то канадійці нас бляха так підтримують а ми корупціонери їхню допомогу всю розікрали
-
Дякую. Читав, що їх стало значно складніше отримати останніми роками.
-
Андрій, цей самміт був так собі. Збери свій, покажи нарешті світу як треба допомагати Україні встановити мир
-
та не факт это не просто снять будут видосы, если собьют но то, что будет самолет радиолокационный это невероятный “оргазм”
-
Я думаю будуть відоси від русні як тільки вони почнуть активно застосовуватися на фронті
-
Треба Андрія в дипломати. Андрій, подай свою кандидатуру на посла, будеш за Україну домовлятись
-
hope so но лучше пусть дадут и молчат, чем говорят, а не дают может уже и передали, мы ж не знаем)
-
Та Данія базована я впевнений що дасть
-
Ні, Андрію це не треба, це хєрня все, йому краще видно ніж нам бо в нього 20 знайомих є в армії, і більше ні в кого нема
23 Jan 2023, 01:02
532730/642422
7 minutes ago