(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Андрій, цей самміт був так собі. Збери свій, покажи нарешті світу як треба допомагати Україні встановити мир
-
та не факт это не просто снять будут видосы, если собьют но то, что будет самолет радиолокационный это невероятный “оргазм”
-
Я думаю будуть відоси від русні як тільки вони почнуть активно застосовуватися на фронті
-
Треба Андрія в дипломати. Андрій, подай свою кандидатуру на посла, будеш за Україну домовлятись
-
hope so но лучше пусть дадут и молчат, чем говорят, а не дают может уже и передали, мы ж не знаем)
-
Та Данія базована я впевнений що дасть
-
Ні, Андрію це не треба, це хєрня все, йому краще видно ніж нам бо в нього 20 знайомих є в армії, і більше ні в кого нема
-
Що у вас тут? Андрій влаштовує вам запіканку?
-
а то что власть дерьмо, так везде власть дерьмо)
-
слушай, то что сложно и тяжело - это и так понятно но пока есть ребята, которые добровольно пошли воевать и не дают интервью, а делают от них все возможное - Украина как государство не падет.
-
Ну це якби база війни, безумовно.
-
‼️Данські F-16 прибудуть до України найближчим часом, – Зеленський Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
В мене в місті є знайомий росіянин, давав нещодавно інтервью. Але він там правда казав що Росію треба знищити і НАТО повинно втрутитися у війну. Але ж то якісь брєдні так? Покажи здоровий глузд, бо канадці такі тупоголові повірили українцям
-
Це за 6 місяців новин, і це срака.
-
Я нарахував: 1 патріот, дозвіл бити по РФ, вибили з якогось лісу, і "проголосували за допомогу" (хай дадуть спочатку). Ф16 ще теж хай дадуть, бо "дають" їх вже скоро як другий рік буде. Вибиті літаки в рашки і аеродроми це теж добре, питання у співвідношенні цих втрат до наших. На фоні кількості поганих новин поки що ситуація виглядає я повна дупа.
-
Обидні сторони заявили свої максималістські позиції на переговори.
-
я же думал, что мы уже к этому не возвращаемся и 100500 раз обсудили что переговоры это бред
-
А мы недавно дізналися які передумови переговорів. Тут навіть в мене вже немає ідей.
-
Я не розумію Андрій в житті такий же песиміст? Дітям він теж каже тільки що все погано?
-
погодитись на все що каже росія
23 Jan 2023, 01:02
532743/642541
4 minutes ago