(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
слушай, то что сложно и тяжело - это и так понятно но пока есть ребята, которые добровольно пошли воевать и не дают интервью, а делают от них все возможное - Украина как государство не падет.
-
Ну це якби база війни, безумовно.
-
‼️Данські F-16 прибудуть до України найближчим часом, – Зеленський Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
В мене в місті є знайомий росіянин, давав нещодавно інтервью. Але він там правда казав що Росію треба знищити і НАТО повинно втрутитися у війну. Але ж то якісь брєдні так? Покажи здоровий глузд, бо канадці такі тупоголові повірили українцям
-
Це за 6 місяців новин, і це срака.
-
Я нарахував: 1 патріот, дозвіл бити по РФ, вибили з якогось лісу, і "проголосували за допомогу" (хай дадуть спочатку). Ф16 ще теж хай дадуть, бо "дають" їх вже скоро як другий рік буде. Вибиті літаки в рашки і аеродроми це теж добре, питання у співвідношенні цих втрат до наших. На фоні кількості поганих новин поки що ситуація виглядає я повна дупа.
-
Обидні сторони заявили свої максималістські позиції на переговори.
-
я же думал, что мы уже к этому не возвращаемся и 100500 раз обсудили что переговоры это бред
-
А мы недавно дізналися які передумови переговорів. Тут навіть в мене вже немає ідей.
-
Я не розумію Андрій в житті такий же песиміст? Дітям він теж каже тільки що все погано?
-
погодитись на все що каже росія
-
так він же ж писав переговори
-
Вмерти. Все одно колись помрем всі
-
Андрюха, мне как человеку менеджерской позиции, всегда хочется слышать конкретный план действий из 3х пунктов на каждый вопрос то что все плохо, это я и сам вижу
-
де? всі згадки в новинах про це було що це повноцінний наступ
-
Операція відтягування сил з інших напрямків. Досить вдала
-
Вже нічого пропонувати. Ну от, тупо, нічого(
-
Ну строго кажучі, ми самі ж весь час казали, що це не є наступ, бо недостатньо сил у ворога для цього, вони просто намагались перенести сіру зону
-
а що це було?
-
опа військова аналітика
23 Jan 2023, 01:02
532752/642541
4 minutes ago