(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це вже третій пост з тим самим запитанням
-
Андрюха, что ты предлагаешь?
-
І тут навіть не питання за кого голосувати (я абсолютно не фанат Порошенка), а просто як вони обґрунтовували свій вибір.
-
Причому на моїх очах їбанулися навіть ті, кого я вважав розумним і маючим критичне мислення.
-
Я тут орієнтуюся на центр протидії дезінформації, а не на російські іпсо
-
Тоді їбанувся народ (стейкхолдери), коли дали 71% просто за прикольну рекламу по ящику.
-
Мені просто цікаво, я ж йому не кажу як треба, це було питання Дмитро. Там аж 2 знаки питання
-
Менеджмент їбанувся в 2019
-
В результаті лівнув лише тоді, коли ледь не вигорів.
-
Я так і зробив, бо побачив що менеджмент їбанувся ще в 2022. Коли це ще не було очевидно, але зрозуміло якщо придивитися. Доречі це в мене досвід з робочого проекту, коли я довго не лівав бо вірив, що якщо буду старатися то щось зміню.
-
так ты так и сделал. ливнул
-
Хай сам скаже всім хто в Запоріжжі і Херсоні що їх здаєм, тепер вони переходять під окупацію, хай готуються до Бучі 2
-
Якби така ситуація була на робочому проеті, я би просто лівнув. Давно, причому, бо менеджмент їбанувся.
-
сразу видно, по конструктиво вам сложно зачем вы переносите все на детей это его личное дело чему он будет учить детей
-
Один хоче кордони 1991 (не вийде), інший хоче чотири області і нейтральний статус без армії (теж не вийде)
-
Дітей я вчу, що треба думати і діяти вчасно, бо буде так як сталось.
-
Що, знов Пороха викопали😝 Цікаво, до обговорення Кучми дійдемо чи Пороха вистачить ))
-
ти спитав яке обгрунтування у них. Я написав те що чув як обгрунтування
-
Ти про що? Я ж сказав, я не фанат пороха.
-
Я теж бачила))) цікаво, чи це побачать ті хто ходять на його концерти)) він же ці кричалки зі сцени їм співає, а потім каже ось дебіли непорядні, сидять в тилу та таке кричать😝
23 Jan 2023, 01:02
532777/642422
13 minutes ago