(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це так само корисно як слідкувати за тим що ти їси чи скільки ти важиш, наприклад. Комусь норм як є, а хтось хоче покращення, змінити свої звички, тощо. От як раз створення і аналіз свого бюджету в цьому допоможе
-
Але навіщо тоді намагатися збільшити дохід?
-
Очевидно ж: щоб більше сейвити, інвестувати і раніше вийти на пенсію. FIRE і ото все 😊
-
Питання дискусійне звісно. Просто цікава ваша думка
-
Ну кожному своє. Можна працювати заради задоволення, а не заради грошей. Тобто бути фінансово незалежним і робити те, що по кайфу: працювати чи нюхати кокс 🤷♂
-
Я певно єдина, хто хоче працювати довше і без fire 😄 Інвестування то круто, проте бачу його як додаток до роботи.
-
Може просто бідна поки 🤣 Тому не розглядаю. Все ж, думаю не хотіла б закінчувати meaningful impact for the world навіть заради відпочинку фул тайм. Часу з сім'єю теж більше, ніж достатньо. На почитати книгу чи подивитися відео з інвестування вистачає, на подорожі теж на щастя. Хоча більше грошей були б в тему. Мрія поки що - мати 2 доходи, а не 0.
-
В мене це десь так працює. Чи вважаю я щось з витрат зайвим? Ні. Ну все ок, решту відкладаємо.
-
Я тут знайшов один із своїх постів на київському форумі, який писав сидячи на роботі, на якій буквально рахував хвилини до кінця робочого дня 😁 forum.0day.community/index.php?showtopic=255171&hl=
-
Чесно кажучи, всі роботи подобалися. Деякі колеги - ні, але то не впливає загалом. Просто приємно щось робити, тягне до immediate gratitude - отримання компліментів. І регулярних грошей. Твою думку розумію, частково відкладаю на довгий та короткий термін. Але витрачаю також на бажане
-
Наврядчи це одні люди. Це як від мінімалізму перейти до overconsumption Хоча і геями стають в дорослому віці, тому погляди можуть змінюватися
-
Доречі, ні, зараз багато хто з людей, що сповідували FIRE, пішли до YOLO😀🤷🏼♀️
-
"...more than three years after Moscow's all-out invasion." - в когось відбило здатність рахувати час 😁
-
www.artnews.com/art-news/news/photographer-wins-ai-image-contest-real-picture-gets-disqualified-1234709692/
-
2014-
-
Ну трошки цього є, так)) плюс зазвичай вже багато накопичено, тому роботу обирають FY money, тому вона подобається, тому вже нецікаво рітайритися, якщо коротко то десь так
-
а я їх і не порівнював з йоло, я писав про мінімалізм
-
Пояснення мабуть - та їбись воно все конем ))
-
"all-out" в 2022 пішло, вони від того рахують, а це 2 роки і майже 4 мусяці, ніяк не більше трьох. З 2014 вже десять пройшло, це технічно "більше трьох" але блін...
-
Вони у Лінкедин прямо ставлять це YOLO
23 Jan 2023, 01:02
532906/642004
about 2 hours ago