(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
⚽️Збірна Україна програла збірній Румунії з рахунком 3:0. Попереду матч зі Словаччиною та Бельгією. Україна 24/7
-
Лунін особливо доставив, гравець основи найкращої команди планети, зазвіздився чи шо, шо так розслабився
-
⚡️В рамках наступного пакету допомоги, Іспанія пообіцяла передати Україні нормальну збірну
-
Репетиторство допомагає. Знаю таких, що вже 30 країн об'їздили. Відпустка там 2 місяці (заздрю)
-
Так, коли лоукости з'явилися та безвіз особливо.
-
[десь заплакала вчителька української літератури]
-
в Украине это легко было, да)
-
Я теж не жалію про витрати. Почала їздити в подорожі, коли вони були вартістю в половину зарплати. Потім зарплати підросла, і все одно вдалося відкласти, купити квартиру тощо. Але принаймні є що згадати тепер, коли в Канаді це робити трохи важче.
-
ціни на гречку 🫠
-
Дякую. А буває, що процес найму довго тягнеться? Вроді місяць з вакансії, а новин немає. Мої з відділу кажуть , що не знають, як справи з наймом. Що це не їх відділ. Чув що в Канаді буває просто все довго. Також чув, що вміють красиво морозитись. Чи найм процесс зазвичай швидко, якщо є людина така?
-
приват приліг. десь пишуть що сталось і коли піднімуть?
-
дивіться, от реальна статистика. Позицію мені заапрувили 5 травня, вона була відкрита всередині з 14 травня по 27 травня, після чого була опублікована ззовні. Закрита для нових аплікацій з минулої пʼятниці, 14 червня. Тепер я маю передивитися 239 аплікацій і резюме (я роблю це сам, а не якась дурна система за мене, але це досить швидко) і створити два пули на інтервʼю. Після того рекрутери продзвонять аплікантам з першого пулу, зроблять скринінг і підтвердять. Моя мета мати 8-10 аплікантів для першого інтервʼю, які почнуться за тиждень. Тому може бути трошки довше, ніж усім хотілося б.
-
Ага, от як процес +- йде. Дуже дякую 👍
-
arstechnica.com/gadgets/2024/06/tdk-claims-insane-energy-density-in-solid-state-battery-breakthrough/
-
Контрактори значно швидше. Ми вимагаємо від вендорів (приблизно 10 компаній) надсилати по 1 найкращому кандидату. Вони мають тиждень-два на подання резюме.
-
Ото взриватись буде яскраво :)
-
Вони усі спеціалізовані, але поінт в законодавстві. Має бути обовʼязково проведена процедура RFP між вендорами
-
А внутреннюю подачу рассматриваете каждого зарефераленого кандидата до публикации на внешний поиск?
-
А в чем поинт работы с 10 вендорами? Не проще, что бы это был один, но в специализированной сфере?
-
Може бути і так, і так, але зазвичай ми чекаємо на закриття, аби мати повну картину
23 Jan 2023, 01:02
532984/633928
2 minutes ago