(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
При чому тут ядерна фізика до хімії?
-
Тому в 100 разів підняти енергоємність акумуляторів - це казка
-
Але я не уявляю собі обвіс щоб запакувати це в батарею де хоча б 50% від маси буде займети ця суміш, двох газів яким тільки дай привід рванути
-
доброти вам в стрічку
-
в 100 разів це 1600 ккал на 100 грамм, найбільш енергоємна реакція це спалення водню - сумарна енергоємність ідеальної суміші з киснем десь 3500 ккал на 100 грам
-
подивіться програму хімічного факультету будь-якого українського нормального вузу, може факт прямого звʼязку цих двох предметів буде для Вас великим здивуванням)
-
www.facebook.com/reel/3789706991249239
-
Як завжди - змагання буквоїдів.
-
Можна писати бекенд на асемблері, але чомусь юзають джаву чи ноду чи пітон чи ще щось таке.
-
Дяку, я знаю, що хімія це просто фізика в аплікейшені до прямої взаємодії атомів, але суть була ж не в сьому, а в тому, що для оцінки енергоємності хімічних реакцій ми юзаємо хімію, а не виводимо все з нуля через ядерну фізику.
-
донт ворри
-
Як саме? Тим, що чуваки заявляють відверту пургу в офіційний новині?
-
ты же сам первый выебнулся буквоедством
-
У меня летняя дача из камня и красного кирпича построена, я на это гавно из осб плит смотрю и плачу)))
-
Люди, чи можна курити кальян у себе на бекьярді?
-
А что ж тогда была бОльшая часть стоимости констракшена? Неужели фанера изкоторой строят)))))
-
В штатах не краще ситуація :D
-
Зараз, коли мабуть 80%+ ціни це земля, фі і податки (якщо не більше) будувати ці картонні коробки виглядає дивно.
-
Коли це було економічно ефективно, коли вартість землі і пермітів була лише невеличкою частиною констракшену, і власне здешевити констракшен означало сильноьздешевити дім.
-
аа все, доперло
23 Jan 2023, 01:02
533026/634563
4 minutes ago