(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Іноді волонтери викопують їх яйця і переносять в безпечніші місця, якщо наприклад кладка дуже близько до проїжджої частини
-
О у нас теж такі є
-
У нас тут в парку є turtle club вони порозставляли прапорці там де яйця, конуси ставлять щоб привернути увагу бо у нас велосипедний хайвей тут, мені шкафу стрьомно ходити)
-
Доречі, зараз в них сезон відкладання яєць. Отак виглядає коли волонтери роблять захист їх гнізд від хижаків
-
blog.codeminer42.com/how-react-19-almost-made-the-internet-slower/
-
Самокатчики дизы кидают хехехе
-
Просто намагаюсь зрозуміти як зробити крутий тріп по канаді на своему авто. Якщо це буде потребувати 3-4тижні, то я їх знайду
-
Коли дружині не дали відпустку, а свою ти вже не можеш кенсельнути
-
Ага
-
(просто пригадалося, це в центрі Бангкоку)
-
Варани?
-
Веселі чуваки 😂
-
Вчора вийшов на фронтярд вночі, повертаю голову в одну сторону - єнот на паркані Повертаю в іншу - кролик сидить траву жре Поки пішов ближче на єнота подивитись, потім повертаюсь до дверей, прямо перед дверима скунс сидить 🙈 я навіть дихати боявся 😂 нічого, пошуршав шось і пііішов вниз по вулиці Зоопарк
-
Скунс це срака, особливо вночі коли спиш і вже пізно вікна закривати)
-
Поищи тематические группы в ФБ. Видел, что народ такие трипы через всю страну катаются постоянно
-
На днях почув шо єнотяче гамно супертоксичне, і можна при контакті підхватити всяке, так шо будь обережний
-
Federal Skilled Worker / Canadian Experience Class
-
Хочу по experienced worker податись, підскажіть які шанси, дякую
-
Почни з міст та провінцій, мабуть. Головне - вирішити, чи ти хочеш захватити Maritime provinces, все інше буде по дорозі
-
І єноти поряд
23 Jan 2023, 01:02
533202/636161
10 minutes ago