(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І ви вже можете туди залити все що завгодно: пропатчені ліби, власні ліби, хоч чорта лисого.
-
і ось тут вже є щось подібне - referenced libraries. Просто не працює out of the box
-
дивіться, ви пропонуєте поміняти білд систему, бо intellisense не можна налаштувати з кастомним шляхом? Вже простіше написати extension для VS code, щоб можна було вказати власний шлях.
-
Якщо раптом потрібно.
-
Більш того, ви можете патчені ліби пройменувати якось по іншому і юзати обидві версії з одного репо.
-
Але це не важливо, важливо те, що після того як він всі депси раз завантажив в стандартний шлях з вашого репо, то всі тулзи їх бачать локально за дефолтним шляхом, а не за кастомним шляхом в проекті який ви не можете згодувати інтелісенсу.
-
І він не ходить в мережу кожен раз коли всі депси локально закешовані
-
Вам не треба нічого дудосити. Публічний мавен сервер замінюєте на власний, юзаєте mvn dependency:go-offline і далі всі ваші патчені ліби лежать в локальному дефолтному мавен шляху, звідки інтелісенс їх підтягне.
-
ти поставляєш продукт з усіма лібами
-
А що станеться коли треба апдейт випустити? Нові ліби де паблішити?
-
у них немає муті. Ліби лежать по шляху і шлях передається аргументом в рантаймі
-
🤺 Українська фехтувальниця Олена Кривицька відмовилася від рукостискання із росіянкою Майєю Гучмазовою, яка представляє Грузію, після поєдинку на чемпіонаті Європи з фехтування в Базелі. Гучмазова відреагувала на це лайкою: "Б***ь, чому їм можна все, вони що, ох***и, чи що?" Поєдинок закінчився перемогою українки з рахунком 15:9 🔻підписатися
-
Особливо для кастомерів якім вся ця технічна муть - це тільки зайва головна біль.
-
В тому то й прикол, що це простіше ніж руками патчені ліби менеджити.
-
геніально, я вас зрозумів (
-
І йому нічого не треба буле робити теж, воно все саме завантажиться.
-
вы джава вендор что-ли или что?
-
Зробіть ваш сервер публічним, я впевнений там є опція додати креди для доступу. Потім ваш кастомер просто вказує цей сервер (і креди, якщо треба) і все.
-
Відповідно при зборі їх треба буде копіювати, закидати в окрему директорію і передавати через class path.
-
Я вже не кажу що ліби ви патчите кожен раз коли проект завантажується, замість того щоб їх закешувати на сервері вже запатченими і спростити білд процес забравши цей степ пропатчення.
23 Jan 2023, 01:02
533309/641963
4 minutes ago