(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От і я так думаю, що мені треба лише запити давати з креденшлами до АПІшки Гмейлп. Але поки не бачу як Але щось поки бачу варіанти, де люди підіймають сервачок на Ноді і через нього все це ліплять. ЧатДЖПТ також мені дав лише Код Ноди…
-
ох, даже хз что сказать) штук 20 компонентов, в каждом наверное по 300-400 тестов Не все активно девелопят, но те которые да - там пайплайн может и по раз 7-8 за день запускаться
-
Поліцейські на Львівщині, які супроводжуючи двох чоловіків до ТЦК, насміхалися з них фільмуючи на камеру. Одного забрали в чоботях. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
В принципі по онтаріо я знаю і відрізок калгарі-ванкувер також. Тобто проблема звужується до "топові місця манітоби і саскачевану, які варті зупинок and deviation from a highway"
-
Не важливо хто дав
-
Поліція як завжди зашквар
-
И много тестов гоняете в день?
-
і хто дав?)))
-
понял, ну это GG решение, как мне кажется. если взять сотни тысяч тестов в день по разным версиям
-
Да, из локального репозитория (ну и мб ещё в паблик ходит, но я не уверен)
-
От я поки намагаюсь зрозуміти як з клієнта звернутись до ГмейлАПІ з цими кредами
-
А, да, джава девов человек 30 может
-
ну вот, норм. Но я так понял людей не очень много в продукте/команде? типа меньше 500?
-
написал, закоммитил это и на это побежала компиляция + тесты на ремоуте, да
-
Могут, просто как-то не принято коммитить по 10 раз за день, обычно МР заводят за 3-4 коммита и на каждый тригеррится пайплайн
-
ну вот ты сделал функционал, написал юнит, интеграционные тесты и для мёрджа пайплайн прогоняют?
-
а почему всего 7-8? типа разные девелоперы не могут запустить папйлан?
-
тому що вони всі йшли туда навіщо?))) все вірно рубити бабло на всяких зашкварах, а не оце ваше батьківщіна порядок....
-
Ну тобто maritime ти всі відкидаєш та їхати туди не будеш? Квебек також? Просто Онтаріо-манітоба-саск-альберта-ВС
-
ладно, пойду фиксить intellisense
23 Jan 2023, 01:02
533361/636617
4 minutes ago