(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
То что ты так не можешь видеть, не значит что там «дерьмо собачее»
-
Ну взагалі то йому і 10ти немає))
-
Ну value я бачу для стартапів хіба. А так ну хз
-
Это супер дерьмо на обычный видос как у людей выглядит теперь жизнь написать, что это дерьмо собачее Не дерьмо рулить пикапом 20 летним, собирать миникуперы, дрочить на фотку пикапа в рамке и ночевать в пикапе в Ванкувере, потомучто бешенный заработок с перепродажи Миников лучше чем айтишкп
-
Я Ванкувер не говнив. Просто треба приймати факт що так як показано на відосі це не Ванкувер.
-
Хз, краще дейлі на літкоді вирішити
-
І завтра/післязавтра буду
-
Я був
-
Не гавнить всё
-
типу який має бути outcome?
-
guys, а який сенс вашого спору?)
-
Ночевать в пикапе под гостишкой не считается
-
Всі хто ходять до психолога - психічно хворі? Занотую (ні).
-
Я взагалі не бачу яким боком те що ти в себе робиш на бекярді відноситься до лісових пожеж. Фаєр бан в парках це ок і це правильно а типу не давати в себе в дворі шашлики смажиту ну це дивно
-
С окна пикапа пока ночуешь в нем в центре Ванкувера?
-
я взагалі не зрозумів причину
-
Ты не написал, что то типа « ух ты, крутое видео. Наверняка в штате Вашингтон тоже похоже»
-
В чувака страшно підгоріло, я вже з вікна бачу зарево на півночі)
-
+, комусь скучно просто, то вирішили посперечатися
-
Всім побоку ким ти себе ідентифікуєш. Для того щоб тебе сприймали тим ким ти себе заявляєш потрібно мати, умовно, "докази". Для полицейського це значок, для депутата це результати виборів, для чоловіка якоїсь жінки - свідоцтво про шлюб, щоб бути чорним - треба мати чорну шкіру, а щоб бути білим - білу. Щоб бути худим треба мати певний BMI, а щоб жирним - інший BMI. Щоб бути жінкою - треба мати вагіну і відповідні хромосоми, а щоб чоловіком - пісюн і відповідні хромосоми. У всіх цих випадках ваша "самоідентифікація" не колише приблизно нікого, колишуть відповідні атрибути які вас роблять кимось (а їх відсутніть робить вас НЕ цим). Чому раптом в питанні гендера самоідентифікація заграла особливу роль - це історики будуть розбиратись коли ця вся туфта на свалку історії піде.
23 Jan 2023, 01:02
533839/638070
4 minutes ago