(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хоча як ми бачимо тут новий тільки аспект по гендеру
-
Ну так зараз норму змінують що кожен сам може вирішувати як до нього мають звертатися
-
Ну то виходе що аргумент «так було раніше і норм»? Називати вчителя як він попросить це окей Називати людину гендером яким вона попросить це не окей?
-
Отброси суспільства які не змогли нормально влаштуватися в житті і працюють в школі за трохи більше мінімалки будуть мені розказувати як іх називати П.С звичайно є невелика кількість хто робить це бо справді хочу, талоновитий і з норм зп, але це якраз меньшість
-
А блять ті хто пропущили звертання до вчителів на ви це був прям голос народу, 95% не меньше!
-
Ти все ніяк не можеш зрозуміти Це не твоя собача справа - вирішувати, чи перед тобою "мужик" - не в біологічному сенсі, а в сенсі того, ким ця людина себе відчуває. Різниця між статтю та гендером ніяк не доходить. Не кажучи про те, що твоє припущення на тему, яке базуватиметься на сукупності зовнішніх признаків, може просто бути тупо помилковим. Треба тебе до Таю відправити, де трапляються випадки, коли навіть прожжені секс туристи не можуть відрізнити біологічну жінку від транса навіть під час сексу 🤷♂ Тому навіть твоя логіка "є хуй - значить мужик" - може бути просто хибною. Я зовсім не підтримую те, як це сують зараз всюди, обов'язкову присутність представників грубо 5% суспільства абсолютно в кожній сфері життя - на мій погляд, це просто pendulum swinging the other way, точно так як і з расовими штуками. Але "ти вважаєш себе жінкою і хочеш, щоб тебе так називали, але я називатиму тебе мужиком, тому що мені здається, шо в тебе в трусах є хуй" - це банальне бикоцтво, неповага і селф-центризм 🤷♂
-
Це ти "увіліваєш", задаючи тупі питання Тобі ніхто не заважає вважати себе Наполеоном, прибульцем із галактики Андромеда чи відром з лайном - якщо це твоя самоідентифікація, то із поваги до тебе (якої наразі немає в цьому конкретному випадку), у розмові з тобою я буду поважати твою самоідентифікацію
-
Подорож у часі?
-
Чи просто «не розумію тому ненавиджу»
-
Ти точно хоть годинку витратив щоб в темі розібратися?
-
Чуввваак
-
Там не срака