(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це я про канадські, мені здалось, що більше шансів, якщо подаватись, де сама робота знаходиться.
-
Прикол - у мене трощки злам парадігми: У нас планувався реліз і ми трошки не встигаєм (дуже впритик ще задач залишилося). Якщо трошки піднажати - встигнемо і все-таки релізнемо коли обіцяли. Причому під “піднажати” я не маю на увазі овертайми, я маю на увазі взяти і один тиждень менше відволікатися на всяку єрунду в робочі часи (типу телеграм) і сконцентруватися на тому щоб зробити задачі. Що правильно обирати? А) Один тиждень не відволікатися на телеграм Б) Переносити дату релізу ще на 1 спринт То правда, що правильна відповідь Б?
-
Раніше по Federal Skilled Worker було легше пройти EE без візиту до Канади
-
Я не куаетчик
-
Закинула чатжпт - реально каже правильно Б: In this context, while Option A seems ambitious and potentially feasible with the right focus, Option B is often considered a safer and more sustainable approach, especially if it ensures a higher quality product and maintains team morale. Therefore, the "correct" answer could be seen as B, especially if the risk of pushing the team too hard is significant.
-
Доповідаю Отримав паспорт в Торонто, який замовляв в січні Військово-обліковий документ не спитали взагалі 😂🙈🤷♂ Хоча в мене був готовий електронний
-
є приклад було-стало?
-
Хз, я здивований, але не жаліюсь 😁
-
Просто у мене це не стикується в голові з тим, що я роблю в повсякденному житті (common sense) Якщо я запізнююся до лікаря і бачу, що якщо я трошки прискорю шаг - я встигну - то я прискорюю шаг, а не переношу візит. А якщо я бачу, що прискорення шагу ніяк не допоможе - тоді вже переношу. А тут виходить так: ми запізнюємося до лікаря, йдемо нормальним темпом - дивимося навкруги на квіточки та пташечок, раптом розуміємо що не встигаємо і дзвонимо лікарю робити перенос